Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.
saol cnm benimde korkum trafik ilkyardımdan 1-2 motordan en fazla 5 trafikten 13 yanlış çıkıyor ayrıca trafik işaretlerine nedense hiç çalışmadım o konuda dersede gitmemiştim bakalım kısmet
valla en önemliside trafik çünkü en fazla soru trafikten çıkıyor
canım dikkat et bence o levhalara felan mutlaka bak derim
sana işallah hepsini verirsin kuzum :Saruboceq:
ben tek seferde geçmiştim
kursa da gitmedim derste çalışmadım
son gün sabaha kadar çalışıp sınavlara girmiştim
böyle zamanlarda ezber hafızamın iyi olmasına seviniyorum :)
sağol kuzum şimdi iim midemin bulantısı geçti
ilaç aldım bi tane üstünede öğle yemeğimi yedim şimdi
kendimi ii hissediorum maşallah sen nasılsın iimisin canım ?
sinemcim hoşgeldin hayatım benim keyifsiz olmak için tek nedenim yanlız olmam onun dışında derdim tasam yok çok şükür..ama yanlıztansa ziyade bi keyifsizlik neşesizlik var üzerimde sabah daha iyiydim belkide burda tıkılı kalıyorum pcye bakmaktan gözlerim bozulucak
canım benim yaaa lavnta bari işten çıkınca biraz gez dolaş
ii gelir bence haketten işyerinde insan öyle oluyor bende bazen
buralardan kaçıp kurtulmak istiorum ama olmuoooooooo :gitme:
Kızlaar bu kadar karamsar olmayalım, kendinize uğraş bulsanız, örneğin kurs bana çok iyi gelmişti sizde size iyi gelecek etkinliklere katılsanız olmazmı?
KPSS Y yazıldım3.günü zor geldi gitmedim evde zaten uğraşım var dantel yapıyrum iğne oyası öğrenmeye çalışıyorum arkadaşlarmla takılyorum ama dönemsel heralde arkadaşım var onun yanna gittimi hayatta böyle keyifsiz olamam çok güldürür beni kış nedeni ile işyerimin kapıları kapalı içim daralıyor onu içindir ..cimcimem haklısın karamsar olmak çok kötü merak etmeyin ne kadar umudum yok desemde uzakta bir mum yanıyor sadece uzakta olduğu için bazen göremiyorum..sengözlerimebaksanab
bendenizcim aynen yaa bazen yüreğim mutluluktan uçucakmış gibi oluyor daha keyfini çıkaramadan doyaman benimde eşem kaçıyor..şuan moral larak iyiyim müşteriler vardı onlarla ilgilendim snr gittiler ölçü almaya patronla yanlız kaldım yapacak çok şey var ama yapmak istemiyorum öle işte ama ben böyle yazrken sizide içiniz karamsarlatı
haydi kızlar boşverelim karamsarlığı bendenicim açıver şurdan oryantell müziği hopaaasositososito
Benımde aşktan yana hiç sansım yok ,tam bana göre bir alan olmus...
25 yasındayım,bu yaşa kadar doğru insanı bulamadım .tanıstım ,görüştüm ,ama
hep bir engel cıktı ,yürümedi ,benım aşka inancım kalmadı ,,,Kısmetim cok fazla
acık ama yürümüyor ,cok secıcıyım garanti evde kalacagım :))