• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

korel speedy gonza sanada yardımcı olsun :dance:bak bana yardım edecekmiş:dance:

Sen ciddi ciddi iste ben sana her türlü bulurum şekerim opuyorumnanaktan
Ama ciddi olmalısın şimdi ben işin geyiğindeyim bide şu var
iyi olur Allahtan kötü olur Kuldan çok araya da girmem sadece ulaşım aracı sunarım :roflol:

Amin canım seni de duyarız inşallah en kısa sürede :smiley-cool:

speedy sen ciddi isen bende ciddiyim ama nasıl olacak o iş:dance:önce biz bi tanışsak daha iyi olmazmı?olabilir tabi niye olmasın ama önce biz bi tanışalım:))

Buna da cvp veriyim hemen yerimseniben
Genelde Sözde Erkek tarafı alır ama bizde öyle konuşmadık eee bide gerek yok dedik.
O bana alıcak biz ona alıcaz falan karşılıklı Şeniz

sizin ki daha güzelmiş a.s

kızlar ben gittim maşallah iyi kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2

mutlu olanların allah mutluluğunu daim etsin. darısı biz yanlızların başına :Saruboceq:

speedy sen ciddi isen bende ciddiyim ama nasıl olacak o iş:dance:önce biz bi tanışsak daha iyi olmazmı?olabilir tabi niye olmasın ama önce biz bi tanışalım:))

olur tabikide canım
neden olmasın tanışalım kaynaşalımm kaydirigubbakcemile5
sizin ki daha güzelmiş a.s

kızlar ben gittim maşallah iyi kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2

mutlu olanların allah mutluluğunu daim etsin. darısı biz yanlızların başına :Saruboceq:

evet canım benim bakalım güzle olucak
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahŞeniz

Günaydın kızlaar nasılsınız bugün...
Annemle anlaşma yaptık istemede kardeşim olmayacak ama nişanı onun izin zamanına getiricez, ben söylemeden o söyledi :))

günaydın kızlar..maşallah akşam az kaynatmamıssınız ben siteye giremedim ama sağlık olsun ne yapalımm sizin güzel haberlerini snrdan da okusam sevincim azalmıyorr..

corelcim seninle biz bu topige bekçiliğe devam ederizkafamçokkarıştışaka bir yana allah hayırlısını kısa zamanda karşımıza çıkartsın..

kızlar dün benim hu annem geldi..15 senedir görmüyordum..ben küçükken onların elinde büyüdüm annemin dayaklarından hep o kurtarmış ,ben hepsini değil ama birkısmını çok iyi hatırlıyorum..geldi görüştük nasıl sevindim anlatamam..

kızlar artıkk yanlızlık canıma tak dedikaydirigubbakcemile3bende sevgilim olsun seveyim sevileyim sayayım sayılayım istiyorumkaydirigubbakcemile3bunalıma girmeme az kaldı naaa şuraya yazıyorumm yakında deliricemmm yalnzlığı devam edersedelikafadulden

ooo hadi hayırlısı cnm şimdiden tebrik ederimm inş..tüm hayatın boyunca mutlu olursunn

aayy canlarımm sahi size akşam gördüğüm rüyamı anlatayım..hayırdır inşallah...benim eski sevgilimi gördüm biz bizim köydeyiz ve birileri geliyor bayağı kalabalık iş için gibimi ne gelmişer birtanesinin boyu kısa biri uzun bide eski sevgilim falan var konuşmala oluyor ama sevgilim biraz arka planda kalıyor kimse takmıyor falan snr dışarı çıkılıyor ben kısa boylu bri ile sevgilimiyarışırken falan görüyorum ikiside kısa ve ayakkablarının altları yüksek bende onlara bakıyorum aa ikiside kısa falanama çamurda vardı..anlamadım gitti bide tam çıkartamıyorum rüyayı

günyadın kuzular herkes nasıl bakalım ???
ben bugün pek ii diilim maalesef dün tüm gece midem bulandı şimdide hala bulanıor
nedenininde bilmiorum o yüzden pek ii diilim :gitme:

ben ablamın işyerindeyim
patronunun işi düşmüş bana onu yapcam.
az sonra vergi dairesine çıkcam
özlemişim çalışmayı.
secilcim geçmiş olsun
lavantacım iyiyim sen nasılsın.

günaydın güzeller:dance:nasılsınız ben daha iyyim lavanta corel merak etmeyin bende sizdenim ben anca ders çalışırım bi yere gideceğim yok:dance:

iyiym bende corelcim nasıl olayım sabah güne güzel başladım ama daha öğlen olmadan keyif falan kalmadı başım ağrıyor canım bişey yapmak istemiyor.bu hafta sonu cumartesi yani ehliyet sınavı var ve çalışmak istemiyorumm

lavanta canım sendemi giriceksin sınava pöffff
bende giricem tarfikten kalmıştım onun için tekrar giricem maalesef
ben sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum....vereliniortak

Back