Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar cnm çok sıkılıyo biri şöyle güzel bi konu açsada konussak hararetli hararetli

bendeniz sen çalışmıyosun demi öle yazıyor ohh valla ne güzel şuan benimde çok ihtiyacım var evde durmaya

bendeniz sen çalışmıyosun demi öle yazıyor ohh valla ne güzel şuan benimde çok ihtiyacım var evde durmaya

evet çalışmıyorum ama bu rahatım ve mutluyum anlamına gelmiyor
evde oturmaktan depresyondayım resmen. ben de çalışmak isterdim. bir işin olduğu için şanslısın canım...

Son düzenleme:
Kızlar kasıklarım fena ağrıyor
üşüttüm mü naptım bilmiyorum pfff
iş yapamıyorum ya

geçmiş olsun corel dikkat et kendine ben sıcak su koydum biraz önce sende dene bana iyi geldi ama şuna başım ağrıyorr senağlama

evet çalışmıyorum ama bu rahatım ve mutluyum anlamına gelmiyor
evde oturmaktan depresyondayım resmen. ben de çalışmak isterdim. bir işin olduğu için şanslısın canım...

çok rahat işim burda böyle bir iş bulmak çok zor ama bazen hiç çalışmak istemiyorum ya gezmek tozmak istiyorum..

evet sürekli işte sıkıyor insanı. ben dersanede hocalık yaptığım zaman haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyordum. o zamanlar ben de evi çok özlüyordum. senin gibi gezmek istiyordum

olabilir baharda böyleysem yazın ne olurum bilmem aklımda o kadar çok yapılacak şey var ki istanbula gitmek istiyorum babaneme gitmek istiyorum halama gitmek istiyorum uzaklar bize buralarda 15 gün falan kalmak istiyorum ama çalışırken hiç bişey olmuyor malesef bendeniz tekrardan iş bakıyomusun

ohhh ne güzell altınada böle bi süpürge al havarlarda düzeldi açık hava istanbul yaparsın kaydirigubbakcemile3

gelecek sene kpss sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. memurluktan başka iş şansım yok

ohhh ne güzell altınada böle bi süpürge al havarlarda düzeldi açık hava istanbul yaparsın kaydirigubbakcemile3

ayy çok güzel olurr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senide arkama alırım gelcen mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…