bendeniz sen çalışmıyosun demi öle yazıyor ohh valla ne güzel şuan benimde çok ihtiyacım var evde durmaya
Kızlar kasıklarım fena ağrıyor
üşüttüm mü naptım bilmiyorum pfff
iş yapamıyorum ya
evet çalışmıyorum ama bu rahatım ve mutluyum anlamına gelmiyor
evde oturmaktan depresyondayım resmen. ben de çalışmak isterdim. bir işin olduğu için şanslısın canım...
çok rahat işim burda böyle bir iş bulmak çok zor ama bazen hiç çalışmak istemiyorum ya gezmek tozmak istiyorum..
olabilir baharda böyleysem yazın ne olurum bilmem aklımda o kadar çok yapılacak şey var ki istanbula gitmek istiyorum babaneme gitmek istiyorum halama gitmek istiyorum uzaklar bize buralarda 15 gün falan kalmak istiyorum ama çalışırken hiç bişey olmuyor malesef bendeniz tekrardan iş bakıyomusun
olabilir baharda böyleysem yazın ne olurum bilmem aklımda o kadar çok yapılacak şey var ki istanbula gitmek istiyorum babaneme gitmek istiyorum halama gitmek istiyorum uzaklar bize buralarda 15 gün falan kalmak istiyorum ama çalışırken hiç bişey olmuyor malesef bendeniz tekrardan iş bakıyomusun
ohhh ne güzell altınada böle bi süpürge alhavarlarda düzeldi açık hava istanbul yaparsın kaydirigubbakcemile3
gelecek sene kpss sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. memurluktan başka iş şansım yok
ayy çok güzel olurr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senide arkama alırım gelcen mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ÇalıŞıyorum ama fİldİr fİldİr gezİyorumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?