canım aile büyükleri takarda, şimdi sözde benimkinede yüzük takıcazmı onu bilmiyorum, bugün sordu bana valla bilmiyorum dedim.
Bu cumartesi bakıcaz modellere canım, nette baktım ama güzel göremedim yaa, nerden bakıcamıda bulamadım zaten...
söz yüzüğünü kim takar derken yüzükleri kim alıyor anlamındaydı
yoksa aile büyüğünün takacağı malum :)
Lavantacım kısmetse evet genelde giriyorum topice ama kimse ya görmüyor yada kaynıyor
sonra bi daha da bakmıyorumn açıkçası =)
Şubat yada en geç mart gibi düşünüyoruz
çok şaşırdım ayrıca çok sevindim canım ...en son yanlız biliordum seni demek buldun beyaz atlı prensiniopuyorumnanaktandarısı bendeniz sinem corel ve benim başıma ve tüm istiyenlerin..ayy anlat azcık yaa nasıl tanıştınız nasıl bianda oldu severim ben dinlemeyii:dance:
alkisalkisalkis AAAAAAAA Şok oldum valla speddyyy kuzum hayırıdr yavv maşallah
ne zaman buldun kız birini bak haberimiz yok valla aşk olsun hayırlı uğurlu olsun a.s.
canım kızlar nooluyoruz yafff bizim topiğin kızlarının kısmeti açıldı sanırım maşallah maşallah
speedy kız bizde de benim yüzüğümü onlar alacak bende onun yüzüğünü alıcam...
Ablamda da öyle oldu
Darısı tüm isteyenlerin başına, lavantam inşallah tez zamanda şöyle boyu boyuna huyu huyuna uygun birini bulrsun...
Dicha da yok ortalarda, naptı acaba onuda merak ediyorum
Sipidi canım benimkide gümüş istiyo, ben kuyumcularda istenilen alyansa göre gümüşte var diye biliyodum ama yokmuki yaa, bende var dedim çocuğa(...
Bizde cumartesi bakıcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?