• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

seçilcim çok sevindim senin adına inş..senide evlendiririz bir bir uçarız bu tpikten inş..ben yanlızım şu sıralar eski secgilimle görüşüyorum askerde oda buraya gelip beni görmek istiyor kendisi istda izninde gelip görücem diyor ama engeller var..hayırlısını allahtan diliyorum herşeyy ve herkes için..sağlığmız yerinde olsunda gerisi gelir zamanla..

lavanta canım ve sinemciim ii dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim a.s.
şimdilik mutluyum işallah çok ii gider herşey :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ben hepimizin mutlu olmasını kimsenin ağlayıp üzülmesini istemiyorum artık senağlama :1no2:
işallah benim mutluluğum size sizinde mutluluğunuz bana mutluluk veriri canlarım... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:asigim: yok canım görüşüyoruz dün akşama kadar beraberdik bu akşamda iş çıkşı buluşucağız
zaten o benden 6 yıl önce felan hoşlanıyormuş beni tanıyormuş lisedeyken
bi arkadaşımın kuzeni çıktı ama o zamanlar bana söyleyememiş ama ben
mertle daha önceden tanıştığımızı hatırlamıyorum e malum ardan 6 yıl geçti
ama o beni hiç unutmamış felan dünde açıldı bana opuyorumnanaktan artık bareberiz anlayacağın :nazar: :nazar: :nazar:

canım çok sağol işallah sende çok mutlu olursun
haketten canımbelkide yanii işallah odur işallah bu sefer
yüzüm güler işallah bu sefer sonuna kadar gider işallah bu
sefer sevilip severim ve mutlu olurum işalahhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar iyilik siz nasılsınız

günaydınn..ben iyiym cimcimem sen nasılsın bakalım.ve diğer canım arkadaşlarım sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi

günaydın kuzular herkes nasıl bakalımm ben gayet iim ank.da hava bugün açık
kar yağsın die dua ediorum ama yağmıyorrrrr :umursamaz:
kızlar bir hafta kaldı yılbaşına hazırlık felan yapan varmı aranızda bakalım???

bende yok canım sevmiyorum zaten fazla yılbaşlarını yine klasik
aile ile evde oluruz teyzem,dayım falan filan işte

merhaba kızlar. yine gri bi güne uyandım. yağmur var kar yok fisfisfis
geçen gün baktım kar yağmıyo dayanamadım botlarımı kuru hava da giydim :roflol:
kar belki yıl başında yağar CADIARZU

Kızlaar ocakta söz için gelecekler kararlaştırıldı, bu cumartesi aşkım geliyor, yüzük bakıcaz :)
Heyecan yaptım...
Annemde oğlum izine gelmeden söz olmayacak diyo ama bakalım nolcak...

Kızlaar ocakta söz için gelecekler kararlaştırıldı, bu cumartesi aşkım geliyor, yüzük bakıcaz :)
Heyecan yaptım...
Annemde oğlum izine gelmeden söz olmayacak diyo ama bakalım nolcak...

canım cimcimem hadi hayırlısı bakalım inan böyle güzel haberler veriyorsun yaa ben bile heyecanlanıyorum...annen kardeşinin izne gelmesini bekleyelim diyorCADIARZUpeki sen nasıl düşünüyorsun aynı mı farklımı düşünüyorsunuz..

bendenicim burayada kar yağmıcak gibi kar başka yerlere yağıyor bize soğunu çekmek düşüyor..inş.bu sene yağar ve tutar geçensene kar göremedik özledim keratayı

Cimcimemmmm hayırlı olsun canım
Bana kızma ama annen haklı bence çünkü ben böyle günlere çok önem veririm ve bütün ailenin bir arada olmasını isterim
Ama yinede karar sizin :hulya:

oOoOo Cimcimem hayırlı uğurlu olsun bebişim darısı başıma
bence annen haklı canım böyle mutlu bir günde tüm aile hep beraber olsun istiyor
ee senin mürvetini görmek onu ve abini çok mutlu edecektir elbetteki...

Canlarım bende kardeşimin yanımızda olmasını isterim ancak, nişanda olsa daha iyi olur gibime geliyo, çünkü şubatta onun yengesinin doğumu var, martta da ablamın doğumu var ne onlar gelebilir ne biz.
Sözü ocakta halledersek, nişanı kardeşimin izin tarihine ayarlayabiliriz diye düşünüyorum ama bakıcaz artık hayırlısı ne diyelim...
Bide kızlar ya sözde bana tektaş takılacak, peki erkeğe bişey takılması gerekiyormu, nasıl yapcaz onu

Back