Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

lavantacım iyiyim canım. sen?
yahuu biz 27 ye doğru gidiyoruz bunlar 20 olacam 21 olacam diye üzülüyo kaydirigubbakcemile3 durun sakin olun daha önünüzde çok zaman var inşallah şakkıdı

Selam kızlar nasılsınız
Ayyyy cimciiiimmmmmmeeeeemmmmmm inan senin adına çok sevindim hayırlısı canım ya opuyorumnanaktan
Biricik hoşgeldin
Corel mutlu yıllllaaaaarrrrrr umarım yeni yaşında gönlünden geçen herşey olur......

kızlar bu akşam kpss kursum başlıyor heyecanlandım haaa..biraz önce yemekten geldim..not almam gereken şeyler var snr test çözücem ve patronun oğluna program öğreticem çok çok işim var...bendenizcim 21 olmaktan değil korkuk zmanın hiçbirşey anlamadan yapamadan çabucak geçmesi

corelcim doğum günün kutlu olsun. dalgınlıktan yeni farkettim :kedi:

sinemcim hoşgeldin Şeniz

biricik sende hoşgeldin a.s.

lavantacımm ne dmek istediğini anladım canım takılıyorum sadece sengözlerimebaksanab

Corelcim hakkaten doğum günün kutlu olsun, şaşkınlık işte kusura bakma canımcım.
Dicha iş yerinde kaldığına sevindim, Çağlar enişteme söyle bidaha seni üzmesin.
Biricikim seni zaten diğer topikten tanıyorum gel şekerüm, benim evlenmeme daha var buradayım yine merak etmeyin...

evlendikten snrda bekleriz hayatım seni bırakmaya niyetimiz yokk..inş.net olurda evlendikten snrda konuşuruz.

dichacımm sen gelde arada gel onada razıyız ee sen artık iş kadınısın =)
canım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dicha iş yerinde kaldığına sevindim, Çağlar enişteme söyle bidaha seni üzmesin.
Söylerim canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Okuduklarım beni çok sevindirdi cimcimemmm Allah hayırla tamamına erdirsin...zemuszemuszemuszemus

güüüünaaydınnn canlarımm..bugünlerde çok sıkılıyorum keyfim yok hiç dün kpss ilk dersi vardı yaa matematiğe hiç basmıyor kafam yaaa sinir oldum

Günaydın canlaar...Bugün yoğun birgün, patronum hacdan geldi...
Lavantacım bende matematik dersini hiç sevmem aslında anladığım konular olunca çok zevkli ama anlayamayınca çok sıkıcı oluyor...

merhaba kızlar. benimde yarın akşam kursum başlıyor. heyecan yaptım. yıllar sonra öğrenci olma piskolojisi tuhaf geliyor kaydirigubbakcemile3
benimde matematiğin dışındakilere kafam basmıyor fisfisfis

yeni yaşıma kötü bi başlangıç yaptım
dün bütün gün hastanede idim.
müşade altında tutuldum.
neden yaptığımı bilmediğim bir intihar girişimi oldu.
beceriksizlikle sonuçlandı iyikide öyle oldu.
hayat herşeye rağmen güzelmiş onu farkettim.
bide midemin yıkanması için sokulan o boru ve gün boyunca çektiğim eziyet.
en iyisi allahın canı almasını beklemekmiş.
bir musibet bin nasihattan daha iyiymiş.

[/FONT]

corelcim gözlerime inanamıyorum nedir seni hayattan bıktıran niye yaptın niyee sence intihar herşeyin sonumu birkaçgün sonra can sıkıntın üzüntün gidicek yerini mutlular alıcak hep aynı duyguları yaşıyorz sonuçtaa gelecek günleri görmedin mi...borcun olsun derdin olsun ne olursa olursa hiç birşey senin şu hayattan aldığın nefesten daha önemli değil:gitme:lütfen corel bu kadar güçlüyken güzsüz görme kendini çaresiz hissetme..çok üzüldümm allah derdine derman olsunn seni sevdiklerine bağışlasın bide aklı fikir versin AMİN

bi anlık zayıflıktı.
hayattan bıktığımı hissettim.
çözüm sandım.
değilmiş.
ama ben onsuz yaşamak istemiyorum.
onsuz kaldığımı düşündüm dün.
şimdi ailemin isteği üzerine ve hastanedeki doktorların psikiyattr kontrolüne giriyorum.
ben tekrar etmeyeceğini biliyorum ama onların rahat olması için bu tedaviyi kabul etmek zorrundayım.

Corelcim inan okudum ve bian kanımın donduğunu hissettim.
Unuttunmu yoksa bizler zor günümüzde hep seni örnek alırız, hep sana sorarız bu kadar güçlü olmayı nasıl başarıyosun diye, biz sana bu kadar gıpta ederken sen...
Evet hayat gerçekten zor bazen içinden çıkılmaz bir hal alıyor ama hayatımız sadece 1 kişiden ibaret değilki, ben bile okuduğum zaman bu kadar etkilendiysem kimbilir ailen ne kadar korkmuştur...
Canım çok geçmiş olsun, bir konuda başarısız olacağına bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim, inan ben bile bu kadar tanımama rağmen seni kaybettiğimizi düşünemem, ben böyle düşünüyorsam reeldeki sevenlerinin seni ne kadar sevdiğini hayal bile edemiyorum. Şu yazdıklarıma gülme olurmu çünkü bunlar gerçek.
Bizde burada bir aile olduk, hepimiz başka şehirlerden geldik ama buluştuk birçok ortak yönümüz var, dışarıda söyleyemediğimiz dert ve sevinçlerimizi burada rahatça paylaşabiliyoruz, bizler inci taneleriyiz biri koparsa bütün inciler dağılır unutma olurmu?
Sen bu ülkeye lazımsın, Dicha'nın dediği gibi devlet gibi hatunsun, seni kimsenin yıkmasına izin verme...

Corel inan yazdıklarını okuyunca inan çok şaşırdım ne yazacağımı şaşırdım
Hayat hiçbirimize adil davranmıyor ki
Ama bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz
Kendini düşünmüyorsan aileni düşün canım
Çok şey yazmak istiyorum ama inan ki o kadar dağıldım ki yazdıklarını okuyunca kafamı bir türlü toplayamıyorum fisfisfis
Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer canım Şeniz

corelcimm bu yazlıanları oku bak sadece seni sevenleri önemseyenleri düşün bidaha asla böyle şeyler duymak istemiyoruz..

corelcim yazdıkalarını okuyunca herkes gibi bende çok şaşırdım.
insanoğlunun hangisi dertsiz ki. hayatta dertlerle sıkıntılarla sınav ediliyoruz. bazen ölüm kurtuluş gibi geliyo ama asla değil. sabır ve duanı asla eksik etme. derdi veren allah dermanını da verir inşallah. allah yardımcın olsun. bi daha böyle haberlerle üzme bizi olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…