İyi bayramlar kızlar.
bu konu başlığını bugün içimden geçirdim başka bişey düşünseymişim o çıkacakmış karşıma.
öptüm sizi
slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor
kızlarrr en son yazdığım mesjdan snr haber aldımm dayım trafik kazası geçirmiş şok oldum geçirmiş dediğime bakmayın geçirememiş olay yerinde can verdii çok üzgünüm bugün toprağa verdik..allah herkesin yardımcısı olsun çok zor gerçektenn
Günaydıın nereye kayboldun kız kimsecikler yok zati...
Valla lavantam şuan devam, ilk günler pek resmiydi beyefendi ama bi açıldıki sorma, bayramda izmire gidecek ailesinin yanına, akşam bi ton işim vardı illa msni aç diye tutturdu izmirde yoğun olurmuş beni göremezmiş, 10'da o yorgunlukla bide onunla konuştum.
Her zaman bir duam vardı, Allah'ım içimdeki şu aşkı evleneceğim adama karşı hissetmemi nasip et, onu artık unutayım derdim. İnşallah kabul olmuştur, şuan çok iyiyiz Allah bozmasın.
Bayramdan sonraki cumartesi gelecekler, daha sonra annesiyle gelecek...Planlarımız o yönde inşallah bir aksilik çıkmaz, aşktan yana yeterince dersimi aldım artık üzülmek istemiyorum...
iyi bayramlar güzeller
ben istanbuldayım.
kalbimi akdenizde bıraktım.
bende görebilecek miyim acaba evleneceğimiz günleri.
hayrolsun.
moryel merhaba
hepimiz için iyi olsun kısmet diyolar. kaydirigubbakcemile5
yaş kaçtı senin kaydirigubbakcemile2
İyi bayramlar hepinize... Misafir ağırlamaktan yorgun düştüm... Bugün alışverişe çıkacaktım biraz... Hayallerim suya düştü... Yine misafir gelecekmiş... Allah kimseyi yalnız bırakmasın tabi... Nankörlük etmeyim... Yarın işe tamam mı devam mı belli olacak... Deneme sürem bitti... İnşallah devam ederim. İşimi çok sevdim çünkü... Öpüyorum hepinizi.. Bu arada benim hayta ile barıştık... Allah sonumuzu hayretsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?