• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

o saate kadar naptım spedy anca insanın sıkıntısı olursa o saate kadar uyanık kalabiliyor:(

valla ben dururum geçen pazarda 4'te yattım 5'te hala uyanıktım...
Ama pazartesi günleri nasıl geçiyo hiç sorma, kahvelerle ayakta duruyorum...

cok canım sıkılıyor aynı hıs bende de var bugunlerde dogru ınsanı hayatımın askını bulamıycam ve sırf evlenmıs olmak adına bı yuvam olsun dıye evlencem dıye cok korkuyorum

cok canım sıkılıyor aynı hıs bende de var bugunlerde dogru ınsanı hayatımın askını bulamıycam ve sırf evlenmıs olmak adına bı yuvam olsun dıye evlencem dıye cok korkuyorum

Allah korusun canım Sırf evlenmek için evlenilmez
Umarım adam gibi birisi çıkar karşına opuyorumnanaktan

aldatılmak kotu elbette ama ben aldatmayan erkek olduguna ınanmıyorum sadece erkeklerın aldatma sebeblerı farklı fakat erkeklerın hepsı aynı bu sebeplerın olmaması taraftarıyım ılıskılerde cunku aldatılma bı kader yasanma yuzdesını dusurmek marıfet olmalı ılıskılerde

Kızlar canlar cananlar... ilk iş günümdü bugün... ıki hafta deneme sürem var. Dua edin arkadaşınıza da başarılı olsun... iki hafta sonunda denedik gördük senden bişeycik olmaz hoşçakal demesinler:):):) çok dua edin n'olur:):) öpüyorum hepinizi...

GÜNAYDIN KIZLAR..

dün işe gelemedim çok hastayım cumartesinden beri bugün bile halim vaktim yok zor geldim..

corelcimm kısmet çıktı demissin ya ben görüşmeni dilerdim...inş.arkadaşına dememişssindir görüşmekten bişey olucanı sanmıyorum sadece tanışıcaksın sonuçta ..bazı arkadaşlar kızıcak bana ama sonuçta ciddi bir ilişki içinde olmak kim istemeski

Kızlar canlar cananlar... ilk iş günümdü bugün... İki hafta deneme sürem var. Dua edin arkadaşınıza da başarılı olsun... iki hafta sonunda denedik gördük senden bişeycik olmaz hoşçakal demesinler:):):) çok dua edin n'olur:):) öpüyorum hepinizi...
hayırlı olsun ne güzel umarım olur ben inanıyorum olacağına
GÜNAYDIN KIZLAR..

dün işe gelemedim çok hastayım cumartesinden beri bugün bile halim vaktim yok zor geldim..

corelcimm kısmet çıktı demissin ya ben görüşmeni dilerdim...inş.arkadaşına dememişssindir görüşmekten bişey olucanı sanmıyorum sadece tanışıcaksın sonuçta ..bazı arkadaşlar kızıcak bana ama sonuçta ciddi bir ilişki içinde olmak kim istemeski

geçmiş olsun canım,
corel canım sanda günaydın ben biriyle birlikteyken başkasıyla görüşme taraftarım değilim bana görede görüşmediği iyi olmuş kendimi karşımdakinin yerine koyunca pek hoş görünmüyor

Back