• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

haklısın ama nereye gıdıcem kı hem maddı olarakda pek bırsey yapabılecegımı sanmıyorum calısmayınca para yok calıssan vakıt yok hepınıze guzell bır pazar dılıyorum bol bol gezın cıdden hava super ben anca bı market pazar falan cıkarsamda buralara gıderım
Haklısın canım katılıyorum sana ama dışarı çıkınca illa para harcamak zorunda değilsin ki... Evinin yakınlarında bile turlasan yeter sana. Bazen ben kapının önüne çıkıyorum. Derin derin nefes alıyorum o bile yetiyor beni rahatlatmaya:1hug:a.s.
ben az sonra duşumu alıp süslenicem
sonra yemeğe inicem
ilk önce manavgata ordan sideye gidicem
dönüş yerim gene otel
Yirim seni bendelikafadulden
Tadını çıkar oraların...:delphin:
Döndüğünde keşke şunuda yapaydım dediğin hiç birşey olmasın; kalmasın içinde...şakkıdıŞeniz

günaydın kızlar umarım güzel bir hafta olur
lavanta zorla sevgi olmazki hem illede hayatında biri olacak değilya ben hep doğru ve en hayırlı zamanda alnımda yazılı kısmetimin geleceğine inanmışımdır sende boşver nasipse olur zaten önüne geçemezsin

Günaydın kızlaar ben geldim ama kimsecikler yok...
Lavantacım kendini bu kadar sıkma biraz oluruna burakırsan herşeyi kafan daha rahat olacak ve sağlıklı kararlar verebileceksin kasma kendini bu kadar olurmu...
Ya bu haftasonları nasıl geçiyor hiiç bişey anlamıyorum, cumartesi işten çıktım kuzenimin doğum günü için çarşıdan bişeyler aldık mahşer yeri gibiydi o nasıl kalabalıkta anlatamam, sonra eve geldik bi yatıp dinleneyim dedim hadii bi misafir sonra kalk yemek, çay hazırla sonra ablamlara misafir geldi birazda oraya gittik gecenin 1'inde yattım.
Sabah saat 10'da kalktım kahvaltı, sonra iş yaptım, sonra koşarak kursa gittim, oradan çıktım halamlara gittim, kuzenimin doğum gününü kutladık, sonra beni bırakmadılar burada kal dediler. Gece 4'e kadar oturduk okey oynadık :))
Ve sabah zar zor uyandım kafam kazan gibi...

Kızlar bu arada kursta hocayı dün bi bozdum, ama sonra kendime kızdım neden sert çıktım diye...
Her zamanki gibi herkesin ismini söyledi, bana gelince ismimi soyismimi vurgulayarak söyleyince "hocam daha öğrenemedinizmi ismimi dedim" bi bozuldu. Sonra yanıma gelerek özür dilerim biraz isimi özürlüyüm dedi, yanımdaki arkadaşta ortamı yumuşatmak için "bu hoca böyle yaa beni bile sokakta görse konuşmuyo" falan dedi.
Bende "Hocam haklısınız kusura bakmayın ama ismimde çok zor değil, çok daha zor isimler var" dedim.
Bir daha unutmaya cesaret edeceğini sanmıyorum...

of of benim sevgilim yok ortalıkta ..
cebi kapalı ,işe gelmedi daha meraktan gebercem :sinifsinif:
benden kurtulmak için şehri mi terk etti aceba :sinifsinif:

kızlar iş baş vurusunda bulunmuştum mülakata çağrıldım... ay çok heyecanlıyım... dua edin kızlar... bu işi kapayım

evet haklısınız kızlarr..

cimcimecim bencede birdaha unutmaya cesaret edemez ismini çok fena bozmuşun ama geri toparlamışın canım..

dichacım hadi hayırlısı cnm inş.hayırlıdır o iş ve olur ..

corelcim canım belki geceleyin seni düşünürken uykusuz kalmaıştır sabahta
kalkamamıştır:jeyyar::jeyyar:

kızlar bende kpss sınavı için kursa gitmek istiyorum kursu arıcam eğer uygunsa ders saatleri yazılıcam..

Selam kızlar
Lavanta canım arkadaşların söylediklerine katılıyorum boşver herşey olacağına varır
Cimcimemmm varya gülmekten koptum hocayı fena bozmuşsun hayatta senin adını unutmaz
Dincha canım hayırlısı ile olur inşallah işin :Saruboceq:
Corelciğim belki uyuya kalmıştır...:uhm:

Haklısın canım katılıyorum sana ama dışarı çıkınca illa para harcamak zorunda değilsin ki... Evinin yakınlarında bile turlasan yeter sana. Bazen ben kapının önüne çıkıyorum. Derin derin nefes alıyorum o bile yetiyor beni rahatlatmaya:1hug:a.s.

dicha evet haklısın ben dun hıc cıkmadım dısarıya bırazdan cıkıcam bı vefalı arkadasım var ben hastayım suandada calısmıyorum dıye bana bır suru sey almıs makyaj canta vs vs bende ona hedıye alıcam cıkıp bakmam gerek

sen neler yapıyorsun sanırım calısmıyorsun vakıt nasıll gecıyor neler yapıyorsun

Geldim kızlar... Bence olumlu geçti gelişme ama onlarca nasıldı bilmem?..
Olrsa şayet çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olacağım. Firma ttnet çözüm ortağı...
Hafta içi 10.30- 19.00 arası mesai... Her ay bir hafta sonu mesaide olacağım.
asgari ücret+yol+yemek+ssk var.
ıki gün içinde geri dönerim sana dedi adam.
Bilmem sonuç ne olur?..
Hayırlısı olsun..
Benim içime sindi valla.
Umarım onların içinede ben sinmişimdir.

dicha evet haklısın ben dun hıc cıkmadım dısarıya bırazdan cıkıcam bı vefalı arkadasım var ben hastayım suandada calısmıyorum dıye bana bır suru sey almıs makyaj canta vs vs bende ona hedıye alıcam cıkıp bakmam gerek

sen neler yapıyorsun sanırım calısmıyorsun vakıt nasıll gecıyor neler yapıyorsun
Canım çok geçmiş olsun... :1hug:
Dostluk arkadaşlık ne güzel şey...kaydirigubbakcemile
Allah kimseyi yalnız bırakmasın!..:Saruboceq::Saruboceq:

Çağlar beklemede canım... Biraz uzaklaşmak istedim kafamı toplayabilmek için...

Back