Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlaar...
Dicha kısım ben diyorum siz evliliğe doğru gidiyosunuz, bak demedi deme :))
Lavanta şekerüm sende de ne bolluk var sevgilim yok diye ağlama kısım etrafın dolu boşta kalırsan yardımına koşacak çok, ya ben sap gibiyim :))
Sinemim aman hasta olma, insan hasta olunca sağlıklı günlerin değerini anlıyor...
Corel boşveer sen dalgana bak, hayat çok daha iilerini getirecektir emin ol, bi arkadaşım vardı şuan 32 yaşında yeni nişanlandı ama çok mutlu, bence önemli olan senelerin geçmesi değil hayırlı birinin rastlaması...
Aslıhancım sen nasılsın gülüm, işten sıkılmış gördüm seni...

Sıkıldım valla canım yaa.. Tek sebebide aşkım :gitme: Keyif alamıyorum işten çünkü ne zaman gelicekler istemeye telaşı sardı beni.Biz akraba olduğumuz için laf çabuk yayılıyo..Bende öyle olmadan aramızda birşey olsun istiyorum.BAKALM BU PZAR GLCEKLR GALIBA :kedi:

çook geçmiş olsun canımcım umarım en kısa zamanda geçer, seni çok ii anlıyorum...
Aslınhanım galiba topicten birnin mürvetini görücez, bu güne kadar göremedik malesef...
Senden sonrada Dicha geliyor galiba :))
Kır şu zincirleride sıra bizede gelsin..

çook geçmiş olsun canımcım umarım en kısa zamanda geçer, seni çok ii anlıyorum...
Aslınhanım galiba topicten birnin mürvetini görücez, bu güne kadar göremedik malesef...
Senden sonrada Dicha geliyor galiba :))
Kır şu zincirleride sıra bizede gelsin..

sağol canım inşallahh allahımmmmmmm göster mürvetimii arkideşlerimeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sıkıldım valla canım yaa.. Tek sebebide aşkım :gitme: Keyif alamıyorum işten çünkü ne zaman gelicekler istemeye telaşı sardı beni.Biz akraba olduğumuz için laf çabuk yayılıyo..Bende öyle olmadan aramızda birşey olsun istiyorum.BAKALM BU PZAR GLCEKLR GALIBA :kedi:

Canım ya ben o telaşları ablardan biliyorum ve senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum. herşeyin hayırlısı canım Şeniz
Sağol cimcimemmmm

mini etek ve kolsuzlayım
burası halan sıcak yahu
kurtulamadım şu antalyadan
ben kaçtıkça o yapışıyo yakama

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum cevaplarken unuttuklarım olursa kızmasın bana kimse lütfen.. a.s.
Corel çıkmadık candan ümit kesilmez canım. Hayırlısı olsun.
Gül bebeeem sana gülmek yakışıyor.
Şu herif yüzünden enerjin düştü he:1hug:
Cimcimem kız diye diye evlendireceksin beni.. delikafadulden
Nasip diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.zemuszemus
He olurda düğün dernek evlenirsem ön masa sizindir. kaydirigubbakcemile3
Kınama gelip göbek atmayanı da kızılcık sopasıyla döverim.:roflol:
Lavanta cimcime'ye katılıyorum senin etraf kalabalık..opuyorumnanaktan
Sinem bebeğim canımsın benim..opuyorumnanaktan
Etrafı fazla takmamak lazım haklısın ama elimde değil..:1no2:
Ne zaman buluşsak acaba biri görecek mi korkusu ile panikliyorum.CADIARZU
Gülhaneye gittik düşün tam yürüyüş yapılacak yer ben orada bile at koşturur gibi hızlı gezdim.. :roflol:
Aslıhan hayırlı haberler bekliyorum senden.. :teytey:
Fotoğraflarınızı gördüm. Çok yakışmışsınız birbirinize canım.. ŞenizBendenizz yoksun ama seni anmadan edemem şeker Şeniz

Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum cevaplarken unuttuklarım olursa kızmasın bana kimse lütfen.. a.s.
Corel çıkmadık candan ümit kesilmez canım. Hayırlısı olsun.
Gül bebeeem sana gülmek yakışıyor.
Şu herif yüzünden enerjin düştü he:1hug:
Cimcimem kız diye diye evlendireceksin beni.. delikafadulden
Nasip diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.zemuszemus
He olurda düğün dernek evlenirsem ön masa sizindir. kaydirigubbakcemile3
Kınama gelip göbek atmayanı da kızılcık sopasıyla döverim.:roflol:
Lavanta cimcime'ye katılıyorum senin etraf kalabalık..opuyorumnanaktan
Sinem bebeğim canımsın benim..opuyorumnanaktan
Etrafı fazla takmamak lazım haklısın ama elimde değil..:1no2:
Ne zaman buluşsak acaba biri görecek mi korkusu ile panikliyorum.CADIARZU
Gülhaneye gittik düşün tam yürüyüş yapılacak yer ben orada bile at koşturur gibi hızlı gezdim.. :roflol:
Aslıhan hayırlı haberler bekliyorum senden.. :teytey:
Fotoğraflarınızı gördüm. Çok yakışmışsınız birbirinize canım.. ŞenizBendenizz yoksun ama seni anmadan edemem şeker Şeniz

sağol dicham inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar ayrıca bugün kursun ilk günüydü.. İyi geçti.. :sm_cool:
Benim önceden temelim olduğu için ilk kurda fazla zorlanmam..kaydirigubbakcemile2
Sonrasına bakacağız artık..
Haftanın 3 günü oradayım. kaydirigubbakcemile4
Geri kalan 4 gününede cüzdanı şenlendirecek bir iş bulsam ne güzel olur ah ne güzel olursırnaşık şeysırnaşık şey

bende şu eski işyerimden kurtulsamda
güzel bi iş bulsam .antalyada
sonra o bana dönse
benim olsa
umut fakirin ekmeği
hayırlısı neyse o olsun diyorum ..

Hakikaten corel ya..
Senin iş durumunu ben pek kavrayamadım.. :):)

ya yardımcı olmak için geldim
ihale bana kaldı
alırım herhalde çalıştığım günlerin parasını
:)
hoş durumumdan memnunum
dönerim belki işyerime geri :P
tabi maddi sorunları hallederlerse

Hakkında hayırlısı olsun corelcim..
Muhasebe elamanları şirketler için pek önemlidir..
Güvendiklerini öyle kolay bırakmazlar..

Günaydın kızlar yeni ve yoğun bir günden herkese merhaba...
Öncelikle günün konusu dicha hakkında yorum yapmak istiyorum...
dicha: Oh gez gez valla tadını çıkar evlenince bu kadar gezemezsin, şşii baksana elini tuttumu kıs :))
Şaka maka ama valla senin adına çok mutlu oldum yaa, hakkında her zaman hayırlısı olsun, bu arada heralde en ön masa bizim olcek yoksam düşündüğün başka birilerimi var Çok üzgünüm çoook
Bu akşam kuzenin kınası valla döktürmeyi düşünüyorum umarım güzel müzikler vardır...
Bende kursa başladım hoca cuma günü yarım saat erken gel dedi bana niyeki acep, bu arada yağız bir genç delikanlı hocam :))
Sinemcim iyileştinmi canım??
Corelcim çalış çalış en azından kafan dağılır, takma kafana tokadan başka bişey...
Oyhh yoruldum diğerlerinden bir haber yok o nedenle yorum yapamıyorum, lavantam, aslıhanım, bendenizim, sizleri seviyorum şekerler...

Saol canımcım, ama şansım düşük sınıftaki kızların hepsi süper, beni napsın adam bee :))
Zaten bana hocam hocam diyip duruyo sinir oldum
:delphin:

Günaydın kızlar nasılsınız
Cimcimemm şimdilik iyiyim 5 tane ilaç sayesinde canım :delphin:
Bu arada yeni hocan hayırlı olsun merak ettim neden cuma günü seni erkenden çağırdı :uhm:
Corel eğer eski iş yerin senden memnun olmasaydı geri çağırmazdı dimi umarım maddi sorunlarıda çözersinizde orda kalırsın yeni iş bulmak ordakilerine alışmak inan epey zor dönem oluyor.
Dicha birinin görme paniğini insanı çok yoruyor canım aslında hiç kimseyi takmayacaksın valla ben bundan sonra böyle yapacam gören görsün
Ama önce birini bulmam gerekiyor kaydirigubbakcemile3

Back