Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende iş arıyorum ama bulamıyorum hem evde kaldım hem ıssız yanı yenı mezunlara iş veren yok

:) ıyıkı bu sıte varda zaman gecırıyorum evde cok ıyı ınsanlarla tanısıyorum hergun burda

kesinlikle çok iyi geliyor burdaki arkadaşlıklar.. sitenin bağımlısı oldum
:enbuyukkk:

bende aynen oyle ramazanda bır kaza gecırdım yuzumum yarısı ve vucudum yandı o zmaan evden hic cıkamıyorudum bu sıteye denk geldım ve uzuntulerımı burda hafıflettım

sagol canım ALLAHA ıma sukur yanan yuzumum tarafı cok ıyı hata sıvılce ızlerımbıle yenı derı cıkınca kayboldu kaydirigubbakcemile3 ALLAH ım kımseye gostermesın ama caresız kotu gunlerı

amiiin allah kimseye dermansız dert vermesin :Saruboceq:
sen ne güzel iyileşmişsin canım bu çok güzel haber :teytey:

evett ıyılestım sukurler olsun canım bu arada ıstanbulda oturuyorum 23 yasındayım 4 yıılıkk bır ılıskım var ama hala bır soz bıl eyok almıyor benı

bende kayseride oturuyorum 26 yaşındayım. beni alsın diye beklediğim bi ilişkim bile yok kaydirigubbakcemile3
seni niye almıyormuş bakimm klava:

okuyor daha askerlıgı var varda var yanı olmayacak gıbı ama gonul sevınce beklıyor ıste hıc olmazsa senın ılıskın yok benım varda bos hayalleydeyım tanıdıklar soruyor hala ıstemeye gelmedıler mı dıye yok demeye utanıyorum artık

daha yaşın küçük tatlım acele etmeye gerek yok. hakkında hayırlısı olsun a.s
çevredeki meraklı insanlarada sinir oluyorum sanki onlara neyse herkes hayatını istediği gibi yaşar Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…