• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Aman kızlar hayatınız keyfıne bakın bende bır zamanlar oleydım gercı daha cok olmadı ama 6 aylık evlıyım yanı dıyecem aaaaaaaa ben evde kaldım su olacak bu olacak dıye kasmayın enınde sonunda oluyor en ıyı ornek benım kendımce cunku neler neler yasadım benı ıstemedıler fılan sımdıde benı bırakmıyorlar evıme gıdıyım ılla burda durrr yanı hayat o kadar garıp kı nerde ne olacagın hıc bellı olmuyor kaynanam benı ıstemezdı ogluyla asla evlenmemı sımdı ylz ylz ylz ylz

haklısın.. allah yardımcın olsun..
benim evde kalmak korkum yok ama aile ve çevre baskısı yıpratıyor.
yoksa illaki evlenecem demiyorum
herşeyin hayırlısı olsun
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benimde çıkmama az kaldı.
saatlerce bilgisayar başında kalınca baş ağrısı yapıyor bende

cnm pc nin yanına 1 tane kaktüs al koy tüm radyasyonu çekiyormuş faydalı bilgilerde okudum bnmde az işlerim var bende şimdi çıkıyorum kojaman Şeniz kib. iyi hafta sonları geçirmen dileğiyle .... :a015:

cnm pc nin yanına 1 tane kaktüs al koy tüm radyasyonu çekiyormuş faydalı bilgilerde okudum bnmde az işlerim var bende şimdi çıkıyorum kojaman Şeniz kib. iyi hafta sonları geçirmen dileğiyle .... :a015:

görüşürüz canım sanada iyi hafta sonları Şeniz

hem de ne koca bir yalan...

bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur...

kimse kimseyi değiştiremeyeceği gibi değiştirmeye kalkarsa kendisini kaybeder.

her zamanki gibi haklısın sarduşcum kaydirigubbakcemile5
onun için evlenmeden iyi tanımak lazım, başına geleceklere razıysan evlenmek lazım a.s
herkes kendini az çok belli ediyor.

çenebaz hoşgeldin cnm aramızahihoyyyt

hoşbuldum canımcım :)) ev sahibi sen yoktun ben kahvemi aldım mutfaktan :kahve:

cnm çok güzel yazmışın aslında bişeyler isterken hep bi taraftan bakıyoruz şuan için benim geriye dönüp baktığımda en iyilerini kaçırmısım sanırım ama kısmetim değilmiş olsaydı ben anlamadan olurdu bile nekadar istemesemde sonuçta allahın işi bizim elimizde sanıyoruz ama değil bu benim görüşüm bazen bu fikir değişsede yine bu fikre geri dönüyorum:1hug:herşeyin herkes için hayırlısını dilerima.s.

aynen doğru tamamen katılıyorum, kısmet değilse en iyisini bile kaçırmış olsan zaten senin kısmetin olmadığı için bir anlam ifade etmiyor haklısın tatlım. tamamı kader kısmet aslında :delphin:

Noldu halen kisme goca bualamdı mı :delphin:

ben ara ara gelip yoklicim sizi eksik gedik varmı die..
gözüm üzerizde şakkıdı

bendenizz cicim ben şimdilik çıkıyorum öptüm cnm seninde işin var sanırım bugün hava çok güzellll hihoyyyt güzel bir pazar geçirin kızlar :teytey: :a015:

Back