Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım yaa bitane şöle iç açıcı haber yok...
Benimki bitti, lavanta kararsız, bitircem diyip duruyo...
Gülpembeyi işten attılar,ben cumartesi düştüm sol yanım komple yara oldu..
Corel bunalımlarda, kurtulmak istiyo oradan
Daha haber istermisin mafoldumben
sorma canım yaa cumartesi güya denize gittik orada bi yağmur başladı, sonra koşarak arabaya gidelim dedik, demez olaydık ayağım bi takıldı sol tarafımın üstüne düştüm ve oda yetmedi o hızla düşünce sürüklendim... Şuan sol tarafıma yatamıyorum...
=) burdaki arkadaşımda öyle dedi bende üzülmedim son duyduklarımdan sonraa hayırlısı değilmiş demek inş.çok yakın zamanda benim için (herkesiçinde ) hayırlısı çıkagelir
bendenizcim ben biri ile görüşüyordum..1 ay olcaktı bu hafta içi ama kısmet değilmiş olmadı eski sevgilisi ile ben tanışıyorz samimi değiliz fakat slmlaşıyoruz geçtiğimiz cumartesi ben evet demiştim tam sevgili olmuştuk işte akşamına eski sevgilisi slm verdi ben vicdanen çok kötü oldum..zaten oda hal ve hareketlerimden demiş acaba bilmeden ben hatamı yaptım diye geçirmiş aklından bende acaba bizim çıktığımızı öğrendi onun içinmi geldi diyip kendimi strese sokuyodum tarığa dedim ben vicdanen rahat değilim arkadaşım sayılır onun eski sevgilisi ile çıkamam dedim düğün girdi araya pek konuşamadık.bugün tamamen bitti aslında tarık nasıl yalancı biri imiş çok şaşırdım ama şuan çok rahatladım eski sevgili geldi yaıma muhabbet ettik sen tanı konuş falan dedi ilk yalan söylediğini bana söylemedi snr işte ben dedim olmaz bu saatten snr öyle diyince işte söylediği tüm yalanları döktü ortaya bende çok rahatladım iyi olduu
günaydınn fıstıklarrr....çok güzel bir gün kararsızlık yok artık herkes benim yaşasınn:lepi::lepi: