Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

papato iyiyim cnm nasıl olsun aynen bende işe geldim ama açılmaya çalışıyorum az çok öğrendik nickleri bizde birde 2 topik var bekar kızlar ve burası benim çok takıldığım yeniler geldimi hemenn =)

bugün gelmesi lazımdı cimcimecimin ama gelmedi öğlene kadar çalışıyor ya acaba çoçuğu çok beğendide hemen gidimiverdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende meraklandım şimdi ne oldu acepp..

köçük böcük hoşgeldin...allah gönlüne göre versinn

sinemcim bilmiyorum ama konuşma isteğim var konuşucamda hayırlısı ya çok net değil düşüncelerim ama içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum onada

En güzeli canım hiç kasma kendini içinden nasıl geliyorsa öyle davran :lepi:
Küçük böcük hoşgeldinnn

sinemcim aynen bende sinir oluyorum yaa bugün izin olsa tek pazar bana yetmiyor ama işimde rahat diyip oturuyorum ...

dedin dedin yaptın corel valla...hayırlısı olsun ama işin ne oldu buraya mı aldırdın çıkışmı verdin

günaydın bacılar nasılsınız...
Corel bu habere üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilemedim...
Hayırlısı olsun canımcım...
Lavanta sanırım elektriklenme gerçekleşti sonunda sanırım hadi şu voltu yükseltin bakem:))
Sinem nasılsın canımcım?

günaydın cnalar hayırlı haftalar diliyorum hepinizee

corelcim hakkında hayırlısı olsun..

cimcimecim evet ben ısındım açıkcası ama bilmiyorum herşeyin hayırlısı...hiç romantik değil daha çözemedim nasıl biri

günaydın papato

sinemcimm pozitiff insan nerdesin bakayım geç kaldın bu sabah diğer topiktede yoksunn nirdesinnnnnnnn

Lavanta canım geldim
Patronum tatilden geldi
Doğal olarak işler yoğunlaştı yine
Canım benim romantik olmadığından şikayet etmişsin ama belki duygularını belli edemiyordur
Benim eniştemte öyleydi zamanla değişti tabiki
Seninkide inş. öyle olur

inş. sinemcim tartışıp duruyoruz snr hiçbişey yokmuş gibi devamm yani onunla gerçekten konuşmak isiyorum çünkü başkasıyla böyle konuşssam ya obeni yada ben onu terkederdim ama bununla konuşurken öyle değil annemde soruşturmuş iyi demişler zaten kendide ciddi niyetli evlilikten açıldı konu merak etme herşey olcak dedi ama nerden çıktı o konu bende bilmiyorum kendim konuyu oraya getircek bişey demedim

Hıımmm hayırlısı lavantam herşeyi oluruna bırak
Bazen herşeyi oluruna bırakmak en iyisidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…