Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

tamam ya
beğenen doğal hali ile beğensinde
özen adap diye de birşey var
şahsen ilk buluşmlalarımızdan birine öyle özensiz gelse ilgi gösterdiim insan
kızarım ben içten içeee
kendini beğendirmek ibi bir derdin yok
olmasında
ama özen gerek bence
uzun bir tişört yerine hoş bir buluz ve biraz makyaj derim ben
ama sen bilirsin tabi..

cnm kıyafetimde kötü değil ama işe geldiğim kıyafet olduğu için tedirgin olmuştum bilseydim böyle giyinmezdim tabiki daha güzel giyinirdim ...

cimcimecim korkuyorum işte beynimde şartlandırmışım çözemiyorum engelde olamıyorum kendime saatler yaklaştıkça yarın sabah haberdar ederim sizi

Canım sakin ol neden kendini beğenmeyeceksin ve elektrik alamıyacam diye şartlandırıyorsun
Hakkında hayırlısı ne ise olur inşallah :Saruboceq:
Yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar hoşçakalın demeye geldim
yarın sabah gidecez. iki hafta sonra görüşürüz inşallah
gelince güzel haberlerinizi alırım inşallah :)
canlarım kendinize çok iyi bakın. hoşçakalın...

bendenizcim güle güle hayatıminş.tüm yorgunluklarını streslerini atarsın çok güzel vakit geçirirsin hatta hayatının aşkını antalyada bulursun emi öpüyorum seni hayırlı yolculuklar

günaydın canlar nasılsınız bakalım size havadislerim var.ama patron geldi gitsin yazarım hepsini

cimcimecim maceran için geliyorum o topiğe snr ben bu topikte anlatıcam..bana biraz fikir verirsini,z

yoo ......sorun kapalı bir aile sonra bende koptum sanırım olaydan okul ,iş, kısmet gelsin derken evde kaldık :)

deryacım buraya sana ger ayırdık bile bekleriz herzamn,,

kızlar ben ne yaptım bilin arkadaşıma atcağım msj tarığa attım tarık konuşmuyor benimle msjda arkdaşım ne düşünüyorsun diye sordu ona cvp verdim kararsızım napsamki tarık ölürüm kahralurum diyo dedim ama telde öyle dedi yani abrtma yokta o olmaz olarak anlamış aradım açmadı msj attı sen başkalarına anlatcana ağzındaki baklayı çıkarsana dedi bende bakla fala yok öğrendin dedim kararsızım offfff offff herşeyde bir hayır vardır ne diyim ama çok üzüldüm

Back