Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar..
cimcimecim zor bela hayır anlamına gelmiyor yanlış anladın dedim snr o kadar üzüldüm ki o beni teselliye başladı biraz limoniyiz daha çok ben çok fazla kopardı bu olay bei rezil olduğumamı yanayım bilemedim...çok sık aramıyorum onu artık o arıyor arasında kendi bilir ne diyim herşeyin hayırlısı

Hoşgeldin kıvılcım
Kimse evde kalmaz yaşın kaç canım

hoşbulduk tatlımm kaydirigubbakcemile5
yaşım 24 canım ama erkek arkadaşımın planlarını ve bitiş tarihini hesaplarsak bu gidişle evde kalıcammm
beyfendinin derdi bitmiyor yaa
peki bize nezaman sıra gelicek :umursamaz:

günaydınnn kıslarrr...

size haberlerim varrr..

dün buluştuk..o olayı hiç açmadık ben çok neşeli durdum hatta çok konuştum o çok yorgunmuş..neyse buluştuktan snr eve geldik bize arkadaşımla msjlar atmaya başladı ne düşüüyosun diye bende az çok karara vardım dedim ama ne lütfen söyle uyuyamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor diyo habire arıyor snr ben kötü şeyler gelmesin olumsuz düşünmüyorum dedim..snr bu başladı işyerinden dün kaçtı arıza vardı arkadaşlarıyla takışmışta yarın gönüllerini alırım yengenizle buluştum diye dedi...bakalım kızlar ne olcak

günaydınnn kıslarrr...

size haberlerim varrr..

dün buluştuk..o olayı hiç açmadık ben çok neşeli durdum hatta çok konuştum o çok yorgunmuş..neyse buluştuktan snr eve geldik bize arkadaşımla msjlar atmaya başladı ne düşüüyosun diye bende az çok karara vardım dedim ama ne lütfen söyle uyuyamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor diyo habire arıyor snr ben kötü şeyler gelmesin olumsuz düşünmüyorum dedim..snr bu başladı işyerinden dün kaçtı arıza vardı arkadaşlarıyla takışmışta yarın gönüllerini alırım yengenizle buluştum diye dedi...bakalım kızlar ne olcak

Ooooo lavantam bayağı ilerlemişsiniz
Canım gerçekten kararın onu üzdüğün için mi olumlu yoksa ona karşı bişeyler hissetmeye başladın mı?
Lütfen bu yazdığımı yanlış anlama

opuyorumnanaktansinemcim seni yanlış anlamak mümkünmü o kadar iyi niyetlisin ki anlamam ben merak etme istediğini sorup söyleyebilirsinn samimiyetinden çok eminim..opuyorumnanaktan

ben olumlu dedim bilmiyorum nedeni cnm aslında hiç beğenmiyorum onu ama beni çekiyorda başkasıyla böyle kavgalar nerdee sıkılırdım kestirip atardım nedenini bende bilmiyorum bazen kızıyorum ona çok ama konuşmaya devam ediyorum

opuyorumnanaktansinemcim seni yanlış anlamak mümkünmü o kadar iyi niyetlisin ki anlamam ben merak etme istediğini sorup söyleyebilirsinn samimiyetinden çok eminim..opuyorumnanaktan

ben olumlu dedim bilmiyorum nedeni cnm aslında hiç beğenmiyorum onu ama beni çekiyorda başkasıyla böyle kavgalar nerdee sıkılırdım kestirip atardım nedenini bende bilmiyorum bazen kızıyorum ona çok ama konuşmaya devam ediyorum

Sağol canım yanlış anlamadığın için inan ben senin iyiliğin için sordum böyle bir soruyu :teselli:
Anladığım kadarı ile onu beğenmiyorsun ama ona karşı ilgin var dimi
Hayırlısı canım umarım seni üzmez :Saruboceq:

Lavanta ben bide cimcimeyi merak ediyorum onun görücüleri dün gelecekti dimi
Acaba ne yaptı :uhm:

Back