Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.
sorma lavantam yaa ay sonu yoğunluk çok...
Yarın öğlene kadar çalışıyorum yine malesef (
Haberleştik bakalım bizi nereye götürcek bu sefer ablamda gelecek tanışacakmış, noluyo yaa sankim evliliğe doğrumu gidiyorum ne??
Sineemmm canımcım yemek işini halledebildinizmi??
Günaydın kızlar
Lavantam canım ya uyuşmuyorsanız fazla zorlama bence sen yine sabır ediyorsun bence artık benim dayanma gücüm kalmamış galiba bakıyorum bir iki konuşma aklıma yatmıyorsa güle güle diyorum ne yapayım sonra acı çekeceğime hiç bağlanmadan ve başladan bitirmek en iyisi
Cimcimemmmm şimdilik yeme sorunuçözüldü bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Açıkcası çok sıkıldım burdan başka bir iş bulsam çıkarım
Ben bide okullar açıldığında özel ders veriyorum şimdiden kendime iki tane öğrenci ayarladım eğer bunu on tane yaparsam çıkabilirim burdan
sinemcim valla sendede 10 parmak 10 marifett ne kadar güzel öğrenci çalıştırıyomussun biraz reklam yapcan çevrene duyursan eminim daha fazla öğrencin olur..
sinem akşam konuştuk telefonda moralim bozuldu..aklıma bi yatıyor bi yatmıyor sanırım çok cimri bu yaa ..çayizden açıldı konu taksit yapıcam falan dedim oda gidicisin galiba dedi (ağzımı arıyor)bende yok dedim bunlar çıksın aradan dedim o dedi ben almıyorum dedi bende erkeklerin ne var ki dedim koltukları alıp kenara koyamassın ki dedimm snr bu yatak odasını kız tarafı alıyor falan dedi bende bilmiyorum dedi ben bu tarz şeylerin konuşulması taraftarı değilim ama açıldı konu işte öyle demesini çok yanlış buldum yani kim ne alıyor pek bi bilgim yok zaten de diyebilirdi bence aileler arasında anlaşılır bazen hiç uyuşmadığımızı düşünüyorum.ama yinede konuşuyorum söylemek için en doğru zamanı bulup konuşucam
ne demek yani o tür şeylerin knuşulması taraftarı değilim...
Sonuçta bir yuva kurulacaksa karşılıklı iletişimlerle halledilir, evlilikten bahseden adam bunlarıda düşünmeli dimi yani, lavantacım çekinme be ver cevabını açıkcası bende kızdım bu lafına...
cimcimecim hayatım sana bahsettiğim konuyuda açtım ama adabıyla actım o dedi ben seni alcam onları değil dedi...ve ortada bişey yok evlilik lafı var ama ben bi soğuyorum bi ısınıyorum anlamadım gitti ona sordum sence biz geçinebilirmiyiz oda evet dedi ama çok keskin görüşleri var esnek değil ve cimri gibi yani olursa ben bişey yapmıcam değil yapıcam tabikide direk yatak odasını kız tarafı yapıyor demeside tuhafıma gitti sonuçta sen onu bunu yapcaksın değil o duruma gelince anlaşılır bilmiyorum işte çok karışık kafam annemle aramız bozuktu iyi şimdi anneme dedim anne olmuyor ben yapamıcam diyorum oda tamam kızım istersen ömrünün sonuna kadar bekar kal ama bizim yanımızda dedi off offf
Lavantacım neler yaşadığını tamolarak bilmiyorum ama benimkide yatak odasını kız tarafı alıyor demişti üstünde durmamıştımo zamanlar sonra anladım felaket cimri..Arada birşey görsem derdim ortak alalım ucuz bir şey ama mesela bir battaniye 70-80tl olay mahalinden uzaklaşırdı hemen...
deryacım ya korkutuyosun beni ben cimriliğe dayanamam ...beni sıkarsada dayanamam tutumlu olması ayrıda cimriyse kesinlikle tahammül edemem..ilk zmanlar bana demişti zaten para biriktirmem lazım ilerde kısmet olurda evlenirsek dedi..o zman hoşuma gitmişti de şuan için aynı şeyleri söyleyemicem biraz daha zman vericem tüm düşüncelerimi açık açık söylücem ve onu iyi dinlicem ona göre yön vercem artık
bende bilmiyorum sinemcim ama sizinle konuşunca nasıl rahatlıyorum...aslında bende de sorun var azcık ayak uydurmaya çalışmalıyım belkide arada sevgi olmadığıiçin bunlar gözüme batıyor sonuçta tabikide bişekilde tutumlu olması lazım hayat pahalı ve geçinmek zor . benim kapanmamı isityor bende sıcak baktığım için o konuda sorun yok ..tabi evlenirsek kapanıcam akşam takı ile aramın nasıl olduğunuda sordu ben severim dedim ..
Lavantacım, erkek kardeşim şimdiki eşiyle çıkarken daha ortada söz yokken gidip nevresim takımı çöp kovası almışlar.Parasını kardeşim ödemiş.Sonra yemek takımı almışlar yarı parasını kardeşim ödemiş.İşte sevgi bu bence artniyet düşünmeden.. kardeşim çokmu paralı hayır. Ama sevdiği için heveslenmiş.geldi anlatıyor bize..Ben bu hevesi sözlümde hiç görememiştim.Bunlar küçük şeyler başta görmek istemedim hererekğin kusuru vardır dedim.Paracı veya menfaatçı değilim yanlış anlaşılmasın ama insan çevresine bakıpta nişanlısına hediyeler alanları gördükçe bir önem bir heves istiyor.
Yüzüğü taktım olan ilginin yarısı da gitti zaten.
bilmiyorum deryacım daha 21.gün bi sözüne bakıp yorganıda yakmak istemiyorum ...tüm iyi ve kötü söyledikleri aklımda hep napsam diyorum.çok kıskanç dedim sen bana güvenmiyormusun seninle konuşuyorum başkasına niye bakayım diyorum kıskanıyor yinede dedim o zman sen beni sor soruştur nasıl biriyim emin ol öyle gel diyorum hayır diyor hani bitirme gibi bi derdi de yok onun..