Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evde kalasıcalar ınsan bı merak eder :mymeka: 2 gundr yoktum yarında yokum koca arayım barı evdeyken bakalım ev kızı olmusken bulamazsam daha bulamam optum en guzel yerınızden:jeyyar:

hanii kızlarr katılımm yok muu yaff

ah ah bnm sewgılım ewlılık sozu bıle acmıyo zaten problemlıyız bnde acmıyorum onuda cok sewıyorum baskasıyla olamam bu gıdısle ewde kalıcam katıldım işte size bıde ortak arkadaslarımızın hepsı ewlendı bıde gecende cocuk beklıyoruz dedıler hepsı cocuk sahıbı oldu bı bız kaldık hayır bız ewlenmıycez desem ne o baskasıyla ewlenıyo ne ben aramızda duwarlar buyuyup gıdıyo ama ayrılamıyoz ewde kaldım işte nolur dua edın bı sene içinde onunla ewlenıyım
:çok üzgünüm:

aranızdaki prolem ne bilmiyorum ama.. allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım :1hug:

22 yaşımdayım evlilik için daha çok var ama evliliği düşünebilecek platonik bir sevgilim bile yok :1no2:

Kızlarr ben geldimm
Sınavlarda bitti şükürrr ohhhhhhhhhhhh:dance:

22 yaşımdayım evlilik için daha çok var ama evliliği düşünebilecek platonik bir sevgilim bile yok :1no2:

olur canım, hiç beklemediğin bir anda olur hem de.
olması önemli değil, bak benim var 5 senedir ama hala yüzük takamadık...kaydirigubbakcemile3
kısmette yoksa olmuyor, zamanı vardır, aceleye getirmeye gerek yok

sonunda mutluluğu yakalamıssın ne sen onu ne de o seni hiç bırakmasın cnm hep mutlu ol inş.bizde kendimizi kasmıyoruz ama kastırıyorlar çevredeki insanlar insanın piskolajisini bozuyorlar

afiyet olsun cnm keyfinize bakın benim evim sizin evinizzsırnaşık şey

bendenizzz tünaydın kuzum burdamısın bende kuafördeyim birazdan dip boyası yaptırcam cnmhihoyyyt

melikecim bende saçımı boyadım sonuç hüsrannnsenağlamabu arada günaydınnn kızlar dün parka gittik gezdik tozduk ama tık ayol kıtlık var kıtlık hiç gözüme çarpan biri bile olmadı hepsi minyon tipli küçüçük:1shok:yok yok allahtan ümit kesilmez ama ben kullarından kestim ümidi kimse almıcak beni hele bu saçla gören hiç almıcak

pess cnm aramıza hoşgeldin..:1hug:inş.yakın zamanda evlenme kararı alırsınız hayırlısı ile demekki seninde evlenme zamanın gelmemiş biz burda evlenme zmanımızın gelmesini bekliyoruz bi umutt:Saruboceq::Saruboceq:

evde kalasıcalar ınsan bı merak eder :mymeka: 2 gundr yoktum yarında yokum koca arayım barı evdeyken bakalım ev kızı olmusken bulamazsam daha bulamam optum en guzel yerınızden:jeyyar:

böcük merak etmezmiyiz cnm nerelerdesin sen bakayım işyerinden tatil mi verdiler pot falan kırarsam kusura bakma bilmiyorum çalışıyomusun napıyosun ev kızı olmuşken dediğine göre çalışıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…