- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
hanii kızlarr katılımm yok muu yaff
ah ah bnm sewgılım ewlılık sozu bıle acmıyo zaten problemlıyız bnde acmıyorum onuda cok sewıyorum baskasıyla olamam bu gıdısle ewde kalıcam katıldım işte size bıde ortak arkadaslarımızın hepsı ewlendı bıde gecende cocuk beklıyoruz dedıler hepsı cocuk sahıbı oldu bı bız kaldık hayır bız ewlenmıycez desem ne o baskasıyla ewlenıyo ne ben aramızda duwarlar buyuyup gıdıyo ama ayrılamıyoz ewde kaldım işte nolur dua edın bı sene içinde onunla ewlenıyım
:çok üzgünüm:
22 yaşımdayım evlilik için daha çok var ama evliliği düşünebilecek platonik bir sevgilim bile yok :1no2:
evet olduuu :teytey:
anemon arkadaşlık teklif ediyorum dedi sonrada gitti :roflol:
Aman kızlar hayatınız keyfıne bakın bende bır zamanlar oleydım gercı daha cok olmadı ama 6 aylık evlıyım yanı dıyecem aaaaaaaa ben evde kaldım su olacak bu olacak dıye kasmayın enınde sonunda oluyor en ıyı ornek benım kendımce cunku neler neler yasadım benı ıstemedıler fılan sımdıde benı bırakmıyorlar evıme gıdıyım ılla burda durrr yanı hayat o kadar garıp kı nerde ne olacagın hıc bellı olmuyor kaynanam benı ıstemezdı ogluyla asla evlenmemı sımdı ylz ylz ylz ylz
her zamanki gibi haklısın sarduşcum kaydirigubbakcemile5
onun için evlenmeden iyi tanımak lazım, başına geleceklere razıysan evlenmek lazım a.s
herkes kendini az çok belli ediyor.
hoşbuldum canımcım :)) ev sahibi sen yoktun ben kahvemi aldım mutfaktan
bendenizzz tünaydın kuzum burdamısın bende kuafördeyim birazdan dip boyası yaptırcam cnmhihoyyyt
neden evde kaldık biz ya...
Kızlarr ben geldimm
Sınavlarda bitti şükürrr ohhhhhhhhhhhh:dance:
ah ah bnm sewgılım ewlılık sozu bıle acmıyo zaten problemlıyız bnde acmıyorum onuda cok sewıyorum baskasıyla olamam bu gıdısle ewde kalıcam katıldım işte size bıde ortak arkadaslarımızın hepsı ewlendı bıde gecende cocuk beklıyoruz dedıler hepsı cocuk sahıbı oldu bı bız kaldık hayır bız ewlenmıycez desem ne o baskasıyla ewlenıyo ne ben aramızda duwarlar buyuyup gıdıyo ama ayrılamıyoz ewde kaldım işte nolur dua edın bı sene içinde onunla ewlenıyım
:çok üzgünüm:
evde kalasıcalar ınsan bı merak eder :mymeka: 2 gundr yoktum yarında yokum koca arayım barı evdeyken bakalım ev kızı olmusken bulamazsam daha bulamam optum en guzel yerınızden:jeyyar:
bende heç ümit yok :)
kesin evde kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?