• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende çokkk acıktımm bişi yemedim bi simitle duruyorum simitçi geçsede bitane daha alsam

bende çokkk acıktımm bişi yemedim bi simitle duruyorum simitçi geçsede bitane daha alsam

yok kız burdayım cnm ayh kıyamam inş.lah gecerde alırsın simit cokacimcoook bu arada kime arkşlık teklifi atmak istersen o kişinin profiline gir sonra sğ tarfta rkşlrı çıkar altında mesela blackqueen'e arkadaşlık teklifi at der on tıkla sonra onayla cnm

kızlar ben katılamıcam konuşmalara arkadaşım geldi siz devam edin arada katılabilirsem katılırım daha çıkmama yarım saat var yarım saatte geç bırakır oldu 1 saat ahh ahh

cnm sana gelen uyarıya tıklıcan açılınca anemonun resmi çıkar oraya okeyliyorsun mousle sonra aşağıda hepsini kabul et var ona tıkla cnm dur bende atim

Aman kızlar hayatınız keyfıne bakın bende bır zamanlar oleydım gercı daha cok olmadı ama 6 aylık evlıyım yanı dıyecem aaaaaaaa ben evde kaldım su olacak bu olacak dıye kasmayın enınde sonunda oluyor en ıyı ornek benım kendımce cunku neler neler yasadım benı ıstemedıler fılan sımdıde benı bırakmıyorlar evıme gıdıyım ılla burda durrr yanı hayat o kadar garıp kı nerde ne olacagın hıc bellı olmuyor kaynanam benı ıstemezdı ogluyla asla evlenmemı sımdı ylz ylz ylz ylz

Aman kızlar hayatınız keyfıne bakın bende bır zamanlar oleydım gercı daha cok olmadı ama 6 aylık evlıyım yanı dıyecem aaaaaaaa ben evde kaldım su olacak bu olacak dıye kasmayın enınde sonunda oluyor en ıyı ornek benım kendımce cunku neler neler yasadım benı ıstemedıler fılan sımdıde benı bırakmıyorlar evıme gıdıyım ılla burda durrr yanı hayat o kadar garıp kı nerde ne olacagın hıc bellı olmuyor kaynanam benı ıstemezdı ogluyla asla evlenmemı sımdı ylz ylz ylz ylz

Allah bozmasın cnm :Saruboceq:

Back