Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar ya sinir oluyorum neye mi? şimdi ben tarıkla görüşmeye başladım ya haber geldi bu zmanada kadar 1 senedir postacımız var hep aynı kişi geliyor hayırlı işler kolay gelsin diye konuşurduk bugünse nasılsa konuşma uzadı biraz emeklisine az kalmış sen kpss ye girsene kaça kadar okudun düşünmedin mi gibi sorular sordu snr yaşımı sordu evlilik mi düşünüyorsun dedi hayır dedim bulamadım ki dedim yaşıtlarım biraz hoppan kafama göre bulamadım dedim evliliği düşünüyorsun yani dedi bende bulursam evlenirim tabi böyle nereye kadar dedim snr.benim yeğenim var çok efendideir beğenmesem sana söylemem senide beğeniyorum yakışırsınız dedi eczacıymış evi arabası varmış hemde erdekte bir hafta sonu çağırıcam onu konuşun dedi...aklıma takılan ne biliyormusunuz neden hep evi var arbası var ilk onları söylüyorlar gittikçe ne kadar maddiyetçı insalar olduk fakirler bekar kalcak fakire kız verilmicek artık gerçekten öyle ama tembih ederken bile evi olsun işi olsun diye tembih ediyorlar durumu iyi olmayan biri ile evlnesen kişi insan adam gibi adamda olsa fakir ya sevilmez hayır olsun sonumuz

Canım olur mu hiç , bizim çevremizden o kadar çok duyuyoruz ki meslek sahibi olan kız işsiz birisiyle evleniyor .. Hayat çok acımasız oldu , insanlar kendi özelliklerinden çok malı - mülkü ve mevkiisiyle ile ne yazık ki ön plana çıkarılmaya başladı . vereliniortak Açıkçası ben bile kardeşime söylüyorum = Paranı iyi değerlendir har vurup harman savurma erken yaşta bişey sahibi ol diyorum .. Yoksa zaman ilerleyince isteklerden kısıp da para biriktirmek biraz zor .. :1no2:

cimcimecim yaa sorma şimdiden heyecanı sardı bile :)
ama bir haftadan ordanda sıkılırım biliyorum. insanın memleketinin yeri hep ayrı oluyor.
ayrıca aklım hep sizde olacak emin olun. çünkü en büyük alışkanlıklarımdan biri oldunuz
yaşadığım sıkıntılardan dolayı biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var. inşallah tatilde kafamı biraz dağıtabilirim...

canım inşallah. çok saol. inşallah sizinde keyfiniz hep yerinde olur. eğlenmek neşelenmek için güzel fırsatlar çıkar karşınıza umarım...

Bendeniz canım tatilde bizim yerimize de dinlen gez dolaş
Hiç kimseyide kafana takma canım boşver
Güzel canını sıkmaya değmez Şeniz

sinemcim canım benim çok saol... gezeken sizide anıcam hep. tabi içimden. çünkü kimse tanımıyo sizi :D
kafamı biraz toparlayım dönüşüm muhteşem olacak :D

ınşallah canım mutlu ve neşeli bir şekilde gelirsin :Saruboceq:
Kızlar beyza yok ortalıkta acaba ne yaptı CADIARZU
Bugün merve, corel, mermaid de görünmüyorlar

günaydın fıstıklarr...
nasılsınııızz......
bendenizcim inşallah tatilin harika geçer cnmcım..
sinemcim inşa..bir mucize olur sende tatile çıkıverirsin..
kızlar çok güzel bir günnn içim böylee çok güzelllll yaa ALLAHIM herkesin gönlünü huzur ile doldur çok güzel şey çünküü şuan öyleeopuyorumnanaktan

CıMCıMECıM GÖRÜŞMEDıK AMA HERAKŞAM TELDE KONUŞUYORUZ AKLIMA ÇOK YATIYOR..dün akşam bayağı üzdüm onu kimseyi sevemiyorum falan dedim..oda merve benim azbir umudum vardı onuda kaybettim şuan dedi bende sen niye demiyorsun lavanta benseni aşık etcem kendime zamanla olcak demiyorsun falan dedim öle konuştuk işte bakalım ne olcak görüşseydik biz çok beğenmesemde görüşmeye devam edicem öyle karar aldım inş.sonuna kadar sürdürürüm bu kararımı

Son düzenleme:
tamam cnm inş.sorun olmaz bitmezde bende sana havadisleri veririm..opuyorumnanaktan
yanlız bizde bekliyoruz güzel tatilin anılarını

vaaaaaaaaaaaaaaay
kız kuruları bir bir uçuyor
bir kuru kene ben kaldım.

Back