Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kıslarr yaa çok cnm sıkılıyorr sabah nekadar güzeldi ee hali ile açıktımmmmmmcokacimcoook

ben eccüg kilo aldım
akşam yemeklerini kesiyorum gene :ecrin_bebek:
ee güzel gözükmem gerek zemuszemus
pazar bronzlaştım biraz
bu pazarda bronzlaştım mı
tamamdır :)
kiloda vericem
hoş heryerimi morartcakmış ki
açık giyenemeyim kaydirigubbakcemile3

corelcim devam mı hala bekar kızlar topiğindede okudum bitti falan yazıyodu kurtardınız mı cnm

kelebek var şekerim
serçenin kalbi gibi pıt pıt pıt
ama hala bekarım ve bekar kalıcam:)

yawwwwwwwww bi git
pıt pıt diyon ya
daha nerene kaçsın su kene deli karıııııııızemuszemus
kaçmış kaçacagı kadar
hem hazırlık yapıyor
hem bekarım diyor
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:lepi:şutarafagittibuyrunnnnnnnnn

corel ben kuru kene
sen balık etli kene
bundan sonra adını
balık etli kırım kongo kanamalı ateşi corel kene si koydum

hahahayt :)
yavruşlarım bitti benim gözümde
yani şöle ben üstüne düşmüyorum
top onda artık :)
ve evlilik asla olmicek :)

nasıl bir bildiğin?
hele kulağıma fısılda
kırım kongo kanamalı ateşli corelim

Hııımmmm tatil için hazırlık yapıyordur
Ne güzel
Lavanta artık sabahları uğramıyor neden acaba CADIARZU

günaydın fıstıklarr ..
sinemcim gelince hemen temzilik yapıyorum anca bu saatlerde bitiyor.onun için tatlım
ahh bendeniz tatil yapacak...bende yapcam bizim akrabalar ev tutmuş erdekte bizide hafta sonu çağırıyorlar ağustosun ilk haftası dır inş.yaa halamın kızının düğünü var denk gelmezde ikisinede giderm bak kurt düştü içime akşam annem söyleyince aklıma gelmemişti =(

hee kızlar msj attı bu akşam buluşuruz diye düşünmüştüm dedi =) bende arıza çıkmassa (fabrikada) buluşuruz dedim yarın giderim arkadaşa dedim...kızlar saçlarımıda yeni boyadım kendimi tuhaf hissediyorum hemde güzel giyinmedim ama bilmiyorum nasıl olcak bu tiple

Eve gidip üstünü değiştirsen olmaz mı?
yada ne giydin canım
Sana burdan yardımcı olmaya çalışalım

mervecim seni beğenen bu halinle beğensin...
Evlenirsen şayet evlendiğinde her dakka güzel giyinip makyaj yapamazsın heralde...
Size bi anımı anlatayım aklıma geldi...
Yengem sayesinde bir tanıdığıyla görüşmüştüm çocuk gümrük müşaviri çok modern olduğunu söylediler...Görüşmeye giderken tutturdu illa üstüne şık bişeyler giy ve makyaj yap diye...Bende giyeceklerimi giydim ama makyaj yapmadım beni doğal halimle görsün istedim, yengem gidne kadar başmın etini yedi "bari bi kalem çekseydin" falan diyo hayır dedim.Neyse gittik görüştüm, annesine gidip demişki ilkez bu kadar doğal bir kız gördüm, yüzünde diğerleri gibi 2 ton boya yoktu çok beğendim onu demiş (tabi annem istemeyince olmadı o ayrı konu) yani canımcım erkekler eğer ciddi düşünüyorlarsa güzelliğe değil karaktere önem verirler
kaydirigubbakcemile5

sinemcim evim uzak sayılır gitmeyi göze alamıyorum...hem o benden 1 saat önce çıkıyor çok bekletmek istemem onuda..üzerimde kot ve kot renginde uzun-shirt varda bende kararsızım cimcimede haklı doğal beğensin beğeniyorsa ,beğenmiyorsa güle güle cimcimecim cesaret verdin kızzz..bir tek saçlarımı düzleştircem öğle paydosunda arkadaşım getircek düzleştiricisini kat verdirdim bide boyadım şekilsiz duruyo onun için

kızlarr nerdesinizz çok tuhafım ya biraz bana akıl verin ne olur..
kendimi o kadar iyi biliyorum ki ben buluştuğumuzda beğenmicem elektrik alamıcam telde çok güzel kouşuyoruz ama şuan buluşmak bile istemiyorum..allahım ben nasıl bir insanım yaa
kızlar eğer içimde bişey olmassa ona nasıl dicem ben üzücem onu ya allah bei ıslah etsin başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…