Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Sinemciim senin rahatlatan cümlelerine ihtiyacım var...Şeniz
Takmıcam böylelerini umut versem hakettim dicem (yinede hiçbir insan küfürü haketmez o ayrı konu)

günaydın kızlaar. keyifler nasıl? benim eh işte...

mervecim topiğe her geldiğimde yeni birinden bahsediyorsun kaydirigubbakcemile3
maşallah diyelim de nazar değmesin allah gönlüne göre versin canım...
cimcime sinem bendeniz mıncırdım sizleri de...kaydirigubbakcemile3:1hug:
güzelim bende seni mıncırıyorumyerimseniben

Ama ben ve bendenizz de bişey yok mafoldumben
canım ben tam rahibe hayatı yaşıyorum. bağa kapandım. burası zaten ıssız bi yer. bende bişe olması çok zor hatta imkansız:1no2:

Son düzenleme:
cimcimecim erkekler için red edilmek büyük gurur meselesi oluyor. kolay kolay hazmedemiyorlar. sonrada böyle saçmalıyorlar. boşver takma kafana. bizi her seveni sevmek zorunda değiliz ki :teselli:

yess :))
Ben insanları kırmamaya çalıştıkca onlar daha çok üstüme geliyor, üzülmeye değmez böyleleri için...
kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5
böyleleri alttan aldıça daha çok üstüne geliyo. sert davranmaktan anlarlar bunlar :mymeka:

ben aşka yelken açmıştım ya kısçeler
kanımca kör kütük aşık oldum :ecrin_bebek:
vay vay vayyy corelcim çok sevindim canım :lepi:
inşallah yaz aşkı olarak kalmaz hayırlısıyla daimi aşkın olur :asigim:

ıslıık ıslıık coreel valla çok sevindim hihoyyytdelikafadulden:sm_cool:
ışte bu yaa nan corel seni kendine aşık etti yaa tebrik etmek isterim enişte adayımızı :))

corelcimm valla enişteye helal olsun devlet gibi hatunu bağladı ya tebrik ederim onu. demekki tüm aşamaları geçmiş bir insan .

kızlar ya sinir oluyorum neye mi? şimdi ben tarıkla görüşmeye başladım ya haber geldi bu zmanada kadar 1 senedir postacımız var hep aynı kişi geliyor hayırlı işler kolay gelsin diye konuşurduk bugünse nasılsa konuşma uzadı biraz emeklisine az kalmış sen kpss ye girsene kaça kadar okudun düşünmedin mi gibi sorular sordu snr yaşımı sordu evlilik mi düşünüyorsun dedi hayır dedim bulamadım ki dedim yaşıtlarım biraz hoppan kafama göre bulamadım dedim evliliği düşünüyorsun yani dedi bende bulursam evlenirim tabi böyle nereye kadar dedim snr.benim yeğenim var çok efendideir beğenmesem sana söylemem senide beğeniyorum yakışırsınız dedi eczacıymış evi arabası varmış hemde erdekte bir hafta sonu çağırıcam onu konuşun dedi...aklıma takılan ne biliyormusunuz neden hep evi var arbası var ilk onları söylüyorlar gittikçe ne kadar maddiyetçı insalar olduk fakirler bekar kalcak fakire kız verilmicek artık gerçekten öyle ama tembih ederken bile evi olsun işi olsun diye tembih ediyorlar durumu iyi olmayan biri ile evlnesen kişi insan adam gibi adamda olsa fakir ya sevilmez hayır olsun sonumuz

mervecim aslında kızların suçu bu biraz. erkeleri genelde para pul ev arabaya göre değerlendiriyoruz. onlar nasıl sadece kızlarda dış görünüşe bakıyorsa bu da öyle
ama tabi hiç tasvip etmediğim şeyler bunlar. maneviyat daha ön plandadır benim için. sonra diğerleri gelir a.s

bencede insan çalışkan olduktan snr gerisi gelir zaten zengin biri sanki tüm parayı harcayamaz bide etkileniyoruz yani onlar öyle söyleyince ben gerçekten etkileniyorum gerçeğide biliyorum farkındayım da ama etki altına giriyorum snr kendimi aciz hissediyorum valla

Anemoncum şuan öyle bir devirdeyizki her zaman maddiyat ön planda, biz bile biriyle tanıştığımız zaman merak ederiz ne iş yapar diye tabi bunun yanında ahlak kurallarına uyup uymadığını görmek için denemek lazım sadece paralı diye evlenmek olmaz...
Bence söyleyen adama kızmamalısın oda ii bir işi olduğunu anlatmaya çalışmıştır, ayrıca eğer güvendiğin biriyse görüş derim...
Eczacıymış kısım daha ne istiyon :jeyyar:

Merve canım cimcime ve bendenizz yazdığı gibi artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki herşey maddiyat
Adam sana aklında soru işareti kalmasın diye evi ve arabası olduğunu söylemiştir.
Bu aralar kısmetin açılmışken bunuda değerlendir canım yerimseniben

senağlama vah vah vah diycem güzelim nedir acelen anlıyamadımki .en güzel günlerinken bu günleri mahfetmek için bu çaba niyekiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…