Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

mervecim kısmetitnin hızına yetişilmiyo maşallah kaydirigubbakcemile3
bu arada istanbuldaki çocuk ne oldu? adı hakan mıydı neydi
belli ki onunla bitmiş öyle mi? CADIARZU

YOK CıMCıMECıM evlilik uzak ta kalsın ben düzeyli bir ilişki aşk yaşayabiliceğim birini istiyorum ondan sevgilim bilem olmuyor..hayırlısı bakalım ama yaz geldi sezon açıldı :kedi:

bendenizcim ya o çocuk çok sıkıcı görüşmedik ama msjla sürekli bunalttı beni işim var şurdayım diyorum ne işin var diyor iş işte diyorum bir süre snr ne bitmez işmiş diye msj atıyor.aramızı yapmaya çalışan arkadaşa dedim görüşmke istemiyor o na demiş işte böyle diye 2 gün msj atmadı dün msn geldi niye görüşmek istemiyorsun dedi bende çok soru soruyorsun dedim bişey olmazmı dedi bende hayır dedim aramızda bişey olmaz artık dedim dost olalım bari dedi allahım ya hiç sevmediğim erkek modeli yapışkan bende knt almıcam uzun süre konşamayız dedim işim vra diyorum msn dede hala bişeyler yazıyor..aman yaa kalsın benim hoşlandığım karaktere sahip değil

cnm ist öyle gerçekten bende ordayken çok fazla teklif almadım burası küçük yer birde bizim buralarda aile baskısı pek yok yani anneler bilir kızlarını kiminle çıkıyor nadirdir kızını çok sıkan heryere yollmaz ama kısmetlere karışmazlar pek rahat yer olduğu için herkes herkesi nasıl biri olduğunu bildiği için teklif ediyorlar ama ist kimse kimseyi tanımıyor güvenemiyor heleki bazı insanlar sırf kullaılacak kız arıyorlar onun için hayırlısı olsun hermzan hakkında

mervecim bende sevmem yapışkan gurursuz tipleri kaydirigubbakcemile3
içine sinmediyse boşver. sıradakileri değerlendir sengözlerimebaksanab

bende şu yunuslara hastayım yaa sürekli motorla geçiyorlar...
Gözlüklü ve motorlu oldukları için karizmatik geliyo galiba
:kedi:

kıs anemon neler analtıosun yıne senı zilli:) yıne bısıckler var sende bakıyorum.hergun maasllh bırısyle gundem olusturuosn kk dada şaka şaka taliplerının olması ne gusel ıste sende en mantıklı olanı secersın artık...

cımcme o işler hıc bellı olmaz sekerım bır de bakmıssın sezon acılmıs gidiyorsunn..valla emreyle ben,benım arkadslarıma onuna ark larını ayarlamaya calsırdık zamanında...o arkadslarım bir bir nişanlandı bırı evlendı gecnlerde işte...yaa bakk kısmet bu işler :)

cımcme o işler hıc bellı olmaz sekerım bır de bakmıssın sezon acılmıs gidiyorsunn..valla emreyle ben,benım arkadslarıma onuna ark larını ayarlamaya calsırdık zamanında...o arkadslarım bir bir nişanlandı bırı evlendı gecnlerde işte...yaa bakk kısmet bu işler :)[/QUOTE]

Banada arkadaşım sevgilisinin arkadaşını ayarladı ikimizde ayrıldık :))

amin ya..ama cimcimecim sen rüya görmemişmiydin sana sinyal gelmiş sonbaharı bekle bakalım hepbirlikte görücez neler olucak.

mermaidcim bütün kış yattım şimdi geliyorlar ya teklifler düşünüyorum hoşuma giden olursa nasıl kabul ederim diyee kaydirigubbakcemile3alışkanlık oldu yanlızlık sanırım evet diyemicekmisim gibi geliyor.yada daha bulmadım evet diyeceğim insanı onun içinde olabilir

evet canım yaa benim rüyam vardı dime :)))
Ablamla aynı dönemlerde rüya gördün onada rüyasında havalar ısınınca hamile kalacaksın demişler şuan hamile
:lepi:

ayrıntıyı sonra veririm
ama güzel şeyler
kıskanılmak
iltifat almak güzelmiş.
evlilik olmaz ucunda
ben döndüğüm gün istanbula herşey biter
zaten istediğim aşk değilmiydi :)

yerleşmiceme emin olabilirsin cimcimem özel sebeplerim var
sonunu düşünmek istemiyorum zaten
anı yaşamak
çünkü an çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…