Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim sürekli mej gönderdi bana bende cvplarını verdim güzelce askere gitcem kurtuldu helva yap falan yazınca benden en son helvaile uğraşamam seninle sorunum yok ama senin benimle var yazdım 460 günü ben değil seni sevenler düşünsün hayırlı teskereler dedim ..snr bana onları yazmış bende ondan şok oldum

canlarım ben gidiyorum
büyük ihtimal ramazan sonuna kadar bağdayım benneyaptımki
bağa net bağlatırsak sohbete devam inşallah:Saruboceq:
görüşemezsek kendinize iyi bakın. beni özleyin ben sizi çok özleyecem mafoldumben
allah'a emanet olun. çok öpüyorum hepinizi Şeniz opuyorumnanaktan:gitme:

bendenizz canım benim...hayırlı yolculukların olsun...tazelende gel aşkım...bol bol enerji topla...gez toz eğlen...arada kulaklarımızı çınlat..Allah'a emanet kuzumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn kızlarr..bendeniz cnm hayırlı yolculuklar seni çok özleyeceğiz:gitme:hemen bağlatın neti uzakkalma bizden

cimcimecim akşam sarıköye düğüne gittim arkadaşımın senin arkadaşınında düğünü varmış sanırım ama düğünde aklıma gelmedi gitmek eve dönerken geldi.selamın kaldı yani kusura bakma ciciş

günaydın kızlaar...
Ay bendenizcim sendendemi ayrı kalcaz şimdi yaa (
Sana hayırlı yolculuklar ii tatiller dilerim...
Anemon sanada hayırlı yolculuklar bidenem görüşmek üzere :))

derya burdayız cnm kaçıyoz kayıyoz geri dönüyoz dükkana =)

cimcimecim ya ist pazar günü otobüs saatleri sabah kaçta başlıyor ben sabah 6da ist olcam babam 1 saat otogarda beklersin diyor ben tek nasıl beklerim

Selam kızlar ben geldim
Merve canım hiç bişey için o tatlı canını üzme değmez şimdi tatilinin keyfini çıkarmaya bak kaydirigubbakcemile2
Bendenizz sana iyi eğlenceler canım bizi unutma opuyorumnanaktan

canımcım otobüsler 5 te başlıyor yaa tabi sizin orası geç başlıyor olabilir ama kenlikle 7'ye falan kalmazsın 6da otobüs vardır...
Ama pazar değişirse bilemem...

corelcim buluşmaya komşu topikten gülpembe mermadi ecrin cimcime ve ben sende gelirsen çok mutlu oluruz.4.temmuz saat 12 desultanahmaette ama tam olarak mekan belli olmadı

Buluşma 2 temmuz değil miydi?... ıstanbul'da olursam gelirim bende.. Cimcimemi mıncırırım azıcık...
Anemon...Sinem...Corel...Derus...diğer güzeller öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan

Beyzacım buluŞma 4 temmuz hayatım gel buyur beklerız Çok kalabalık ve bır okadar neŞelı olalım Çok sevınÇlıyım ya cımcımecım saolun aklına geldı buluŞma resımlerıne bakardım hep ıst olsam bende gıderdım dedım o kadar ıÇten sÖylemıŞım kı gerÇek oluyor

Kızlar yaa ıstanbulda hava nasıl burda Çok soĞudu ne olur yaĞmur falan yaĞmasın oraya bÜyÜk adaya gÖtÜrcek babam benıı =((

kızlar bir iki saatliğne eve geldim size bi selam vereyim dedim ama kimsecikler yok sanırsam :sm_confused:

bendenizz canım benim...hayırlı yolculukların olsun...tazelende gel aşkım...bol bol enerji topla...gez toz eğlen...arada kulaklarımızı çınlat..Allah'a emanet kuzumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn kızlarr..bendeniz cnm hayırlı yolculuklar seni çok özleyeceğiz:gitme:hemen bağlatın neti uzakkalma bizden

günaydın kızlaar...
Ay bendenizcim sendendemi ayrı kalcaz şimdi yaa (
Sana hayırlı yolculuklar ii tatiller dilerim...

Bendenizz sana iyi eğlenceler canım bizi unutma opuyorumnanaktan

canlarım benim hepinize çook teşekkür ederim Şeniz
inşallah en kısa zamanda interneti bağlatabilirimde bu özlem sona erer :Saruboceq:

tüm topikdaşlarımı kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…