Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hımm tamam dedim bir kere marmaid in nickinden 2 tane olmuştuda öle karıştırmayalım diye ondan dedim

sinemcim keşke her tanışmakl isteğen ciddi düşünse kimbilir içinden neler geçiyordur samimiler mi ??bir süre soru kalıyor insanın aklında ben çabuk güveneme onun için sizi bu yaz bırakmıcam

bendenizicm saol sen nasıl istersen öyle yapabilirsin.hem biz seni tanıdık yazış biçiminden bilem anlarız tanırız hemen seni

bendenizicm saol sen nasıl istersen öyle yapabilirsin.hem biz seni tanıdık yazış biçiminden bilem anlarız tanırız hemen seni

zaten pembe yazı kullanıyorum burdan hemen anlaşılır kaydirigubbakcemile2
geçenlerde topiklerde gezerken bendenızz diye nick gördüm çok şaşırdım :1shok:
bende i harfi var onda ı :1shok:
bendeniz diye nick de gördüm. benimki çift z li şakkıdı

evet bende gördüm onu ilk bana nick alırken zor aldık kabul etmedi ama ikitane bendenizi nasıl kabul etmiş 1 harf eksik veya fazla olsada

günaydıın güne güzel bir haberle başladım Corel İstanbula geliyomuş :)))
Hoşgeldün şekerüüm...
Ne zaman döncen 4 temmuz buluşma günümüz :))

Günaydın kızlar
Corel canım evine kavuşuyorsun sonunda
Oh ne güzel 4 temmuz da bizsiz buluşun mafoldumben

kısçelerim istanbula 4 günlüğüne geldim
p.tesi akşamı dönücem :gitme:
bi kaç kk bayanı ile görüşcem inş.
haftayada gelme ihtimalim var gelirsem sultanahmete uğrarım zemuszemus

kızlar ya cnm o kadar sıkıldı ki anlatamam ağlamak istiyorum haketmedim ya ben bu sözleri haketmedim ne ümit verdim ne döneklik yaptım bir evet bir hayır diyerek..neden peki bu beddua ben ona göz mü kırptım sev mi dedim başımı kaldırıp yüzüne bile bakmadım..şimdi ise suçlu ve günahkar olan benim

cimcimecim hayatım bizim mah.harun diye biri var benden bir yaş küçük yada benimle birdir askere gitcekmiş işte herneyse o bana aşık olmuş bana diyorlardı hep ama ben tanımıyordum bilmiyorum işte harun sana aşık şöyle de böylede.o işyerine geldi geçen aylarda 7-8 ay önce falan açıkladı duygularını bende red ettim ama aşağılamadan kalbini kırmadan snr bu beni faceden eklemiş hep red ettim ama ben bunu msj atıyordu işte askere gidiyorum kurtuluyosun helva yap falan saçmalıyordu işte bugünde msj atmış beddua dolu çok beddua ettim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste falan yazmış artık senin camlarına bakan birkere görürüm diye balkona çıkmanı bekleyen yok senin için ölümü düşündüm ama sen hakketmesmissin harbi değilmissin değmezmissin söylencek çok söz var terbiyemi bozmamayayım falan yazmışş...şok oldum çok üzüldüm inanırmısınız ona hiç ümit vermedim yüzünede bakmadım ilgilenmedim işten eve evden işe giden bir insanım onu aşagılamadım hiçbir zman o beni nasıl bukadr aşağılayabiliyor nasıl beddua ediyor çok üzüldüm ya

Son düzenleme:
mervecim kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. onun yaptığı aynen böyle olmuş.sana ulaşamayınca saçmalamış. kendi acizliğini örtmek için kötüleme yoluna gitmiş. belli ki aklı başında efendi biri değilmiş. boşver canım üzülmeye değmez :1hug:

Son düzenleme:
bendenizicm aynı anda yazmışız ve ben senden önce enterlımışım diğer sayfada hayatım olan biten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…