Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kaba birşey olduğum için
ailem bana bu isimle takılır
sen eses limisin kız pekü?

evlensen bi dert evlenmesen başka bi dert...

Al benden de o kadar... şiddetle katılıyorum sana...opuyorumnanaktan

Cimcimem geçmiş olsun kuzum:teselli:şimdik nasılsın iyi misin bidenemŞeniz

ne olacask bizim bu halimiz ya
iyi olacak iyi...tek tek uçup gideceğiz bu topikten...öyle olunca artık şu ay anneleri bu ay anneleri topiğinde kavuşuruz birbirimize:roflol:

Kızlar yaz kursunda bebelere matematik dersi veriyorum. çok mutluyum. Sekiz hafta sürecek. Bana müthiş bir değişiklik oldu. Enerjim tavan yaptı.

Ayrıca bu çarşamba en yakın dostumun kınası var. Dostum aynı zamanda akrabam ve benden bir yaş küçük...herkes başıma üşüşecek darısı başına diye... of yaaa. ne sıkıcı. Böyle gereksiz imalar filan olacak eminim. Hatta yazık sen hala evlenemedin mi tavırları...sanki yaşı var bu meredin... Neyse kulak arkası yapacağım artık duyduklarımı. eğlenceme bakcağım ben. bol göbiş sallıcam kalça savuracam...:teytey::teytey::teytey:
seviyorum hepinizi:1hug:Şeniza.s.

iyi olacak iyi...tek tek uçup gideceğiz bu topikten...öyle olunca artık şu ay anneleri bu ay anneleri topiğinde kavuşuruz birbirimize:roflol:

İnşallah canım.. :Saruboceq:

Ayrıca bu çarşamba en yakın dostumun kınası var. Dostum aynı zamanda akrabam ve benden bir yaş küçük...herkes başıma üşüşecek darısı başına diye... of yaaa. ne sıkıcı. Böyle gereksiz imalar filan olacak eminim. Hatta yazık sen hala evlenemedin mi tavırları...sanki yaşı var bu meredin... Neyse kulak arkası yapacağım artık duyduklarımı. eğlenceme bakcağım ben. bol göbiş sallıcam kalça savuracam...:teytey::teytey::teytey:
seviyorum hepinizi:1hug:Şeniza.s.[/I][/COLOR][/B][/QUOTE]

En iyisi canım, kıvır valla..:teytey:

günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım

beyzacım en iyisini yaparsın kulak ardı edersen kuzenim benden 1 yaş küçük onun düğünüdede bana neler dediler yok benden önce gitti diye darılmışmıyım zart zurt salla sen boşverr

cimcimecim nasıl olsun tatlım..ben bugün biraz daha iyiyim

Günaydın kızlar umarım bugün herkes çoookkkk iyidir
Beyzacım kim ne derse desin boşver sen düğünün keyfini çıkar oynamana bak :jeyyar:
Merve canım umarım ilerleyen saatlerde daha iyi olursun yerimseniben
Cimcimem sen nasıl oldun tatlımfisfisfis

Günaydın şekerlerim nasılsınız bakim...
Nan corel bu gece rüyamda seni gördüm artık rüyalarımda bile kk var :))
Saolun kızlar durumumu sormuşşunuz bugün iiyim çok şükür, bide akşam istediğim şirketten arayıp bugün görüşmeye çağırdılar inşallah hayırlısı olur dua edin bana olurmu?

Canım benim inşallah hayırlısı olur senin için dua edecem :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben çok iim ama ank. çokkkkkk sıcak pufffff klava:

balıkesirde çok sıcakk secl cim

cimcimecim inş. hayılısı olur cnm o şirket iyidir de senide kadroya dahil ederler pişman olmassın hiç umarım

sinemcim güzel dileklerim için Şeniz

bende öyle canımcıım ya geceleri çok üşüorum yorganla bataniyeyle uyuyorum gündüzde tam tersi işyerinde sıcaktan pişiorum oyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyy

aynen bende yaa üstüme incede olsa mutlaka bir sey örterim uyuyamıyorum yoksa:ecrin_bebek:

sinemciim o zaman sana allah sabır versin valla hiç değilse ank. geceleri esiyor bide geceleri sıcak olsaydı işte o zaman ben kafayı yerdim heralde poffff lmaz:

selam kızlarropuyorumnanaktan
kayserinin de gece gündüz sıcaklık farkı cokk. o yüzden burdad gece yorgansız ya da pikesiz pek uyunmazz şakkıdı

Valla dün gece teyzemler bizdeydi sıcaktan yatamamışlar bana kızıp duruyodu niye yorganla yatıyon diye...
Bu arada kızlar dünkü sorunun diyetten olabileceğini söylediler, göz kararması, tansiyon yükselmesi falan gerçi ben sıkı bi diyet yapmıyorum ama geçen hafta çok aç kalmıştım annem onun etkisidir bırak şu diyeti diyo...

valla benimde canım hiçbişey istemio ilaçlar yüzünden ne iştah kaldı bende nede kilo 7.800 kilo verdim maşallah kendimi çok mutlu kuş gibi hafif hissediyorum ama işin kötüsü ilaç yüzünden 3 aydır neredeyse diarem var maalesef :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…