• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

beyzacım ağzından yine bal damlıyor seninde günlerin sevdiğin insanla mutlu mesut şen geçer inş..

beyzacım ağzından yine bal damlıyor seninde günlerin sevdiğin insanla mutlu mesut şen geçer inş..
Yani yalnızlığımla mutlu mesut geçer... kaydirigubbakcemile3
Alıştık be zaten biz yıllardır birbirimize...kaydirigubbakcemile
Ben git desemde gitmez...:roflol::roflol::roflol:

Ayy, bu bölümü görmem çok iyi oldu..:) sitede geziniyorum ha bire, evlilik, nişan.. Fotoğraflar.. Strese girdim resmen, tek hayalim bi gün burayaboy boy düğün resimleri koymak benim de.. :) :Saruboceq:

Ayy, bu bölümü görmem çok iyi oldu..:) sitede geziniyorum ha bire, evlilik, nişan.. Fotoğraflar.. Strese girdim resmen, tek hayalim bi gün burayaboy boy düğün resimleri koymak benim de.. :) :Saruboceq:
:1hug::1hug::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bendenizcim sinemcim corelcim cimcimecim beyzacım .....nasılsınız ayy ben bugün çok karamsarım ümidim tamamen bitti aynaya bakıyorum beni kim ister değip moralimi bozuyorum elimi kaldıracak halim bilem yok..

slm kıslaar ancak şimdi gelebildim...
Noldu Merve bu kadar karamsar olma senide bekleyen bir nasibin vardır...
Bazen düşünüyorumda neden evliliği bu kadar takıyoruzki evlenenlerin başı göğemi ermiş sanki...

secl hoşgeldin cimcimecim haklısın benim derdim evlenmekten ziyade sevgilim bile yok ya annem diyor yazıklar olsun bir sevgilin ,sana bakan bile yok diyor bide dün temizlik yaptım panayırdan kendime çeyizlik gecelik falan aldım onları yerleştirdim yerleştirirkende karamsarlığa düştüm acaba kullanmak nasip olcak mı diye boşuna mı alıyorum diye diye koydum kenara

Son düzenleme:
bugün anlayamadığım bir sıkıntı var göğsüm daralıyor resmen...
Sabah kalktım yüzümü yıkarken başım döndü gözlerim karardı 5 dk yattım ama hala çok kötüyüm...
Tansiyonumda normalden yüksekti neden olabilir acaba şuanda berbat durumdayım...

Canım öyle çok üzücü bir derdim yok neden böyle anlayamadım limonlu su içtim belki ii gelir diye hiç fayda etmedi...
Sarhoş gibiyim yaa

Heeeeyyyyyyy topiğin güzel kızlarıııııı neeee olduuuuu size böyle elinizi yüzünüzü bir yıkayın derin derin nefes alın bol bol dua okuyun yaaaaa :olmaz:

Back