Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlar
Cimcimemmm gerçekten ben gidici falan değilim evde annem ve babamın dizinin dibinde oturacam bu gidişle kaydirigubbakcemile3

umutsuz olmayın kızlar beyaz atlı prensinizi bekleyin o bir gün mutlaka gelecek yeterki isteyin canlaaaaaar opuyorumnanaktan

günaydın herkese...
ocean bende hala bi gelişme yok :roflol:

valla durumunuz pek iç açıcı değilmiş, daha da olsa gelmem!:roflol:

Günaydıın Ocean şekerüm şimdilik bi gelişme yok ama ben rüyamda gördüm sonbaharda gidiciyim opuyorumnanaktan

beni eylülde istemeye gelcekler, belki benim uğurum size bulaşır..kaydirigubbakcemile5
kendimden mahrum etmeyeyim sizi:1closedeyes:

ben gidici felan değilim:)

kimse gidici olmasın, evlensin evlensin:CüvCüv:

beni eylülde istemeye gelcekler, belki benim uğurum size bulaşır..kaydirigubbakcemile5
kendimden mahrum etmeyeyim sizi:1closedeyes:

Hıı sen işini garantiye alıp sonra gelmişin buraya bence bulaşma mazallah uğursuz gelir bura evde kalıverirsin valla...şakkıdı

ocean nişan ayakkabının altına adımı yazar mısın?
şöle en önlere adım hemen silinsin :roflol:

sana yer kalırsa yazarım..kaydirigubbakcemile3
40 kişilik okul listeleri gibi olcakkaydirigubbakcemile3

hem eylüle kadar benden önce nişanlanacak vardır herhalde:sm_confused:

ana benım adımı ceyıs topıcınde yazdılar bıgun sonra koca buldum 1 aylık tanısmış olcaz söz gunu
yanı haftaya ınşş

kimler sözleniyo nişanlanıyo ya da evleniyosa benim adımı yazsın. ne kadar çok kişi yazarsa o kadar şansım olur belki :roflol:
öyle bastırarak yazmayın hafif yazın ki hemen silinsin :roflol::roflol:

haftaya kısmetse sözum var ama sözde yazılır mı
ben düğünde yazsm sızı dırekk zaten ozmn kadr coğunuz gtmış olur bende az kişi yazmış olurm

kızlar ya ben geçen sene kuzenime yazın dedim arkadaşımla benimkini taa gitmişer topuğun altına yazmışlar yere değmeyen tarafaklava:ee doğal olarak ismim gayet net duruyordu:roflol:ben değil gitmek kısmet bilem çıkmıcak

sanırsam ben evlenmekten vazgeçtim artık...başka kapıya gitmeye karar verdim. Hayatın bu tarafında nasibim yok demek ki...

Herkese iyi haftasonları canlar gününüz şen olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…