Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ılk güne göre ikinci gün daha iyiydi Anemon...Aslında bana göre hep iyide sonuçlara yansımıyor kaydirigubbakcemile3

bendenizz birazcık göz attım kaydirigubbakcemile3 baya bişiler kaçırmışım ,ama telafii edicem bundan sonra kaydirigubbakcemile3

uzun süre ara verip geçmişi okumak çok yorucu oluyo. ben bu aralar hergün burdayım bişe kaçırmıyorum. yakında evde olmayacam uzun süre ara vermek zorunda kalacam malesef

Öylemii,neden peki bendenizzz :uhm: Ama gelince ben sana anlatırım ,kısa özet geçerim merak etme a.s

bendenizcim hayırdırr nereye gidiyorsun yoksa iş mi buldunn

bendenizcim hayırdırr nereye gidiyorsun yoksa iş mi buldunn

yok canım iş bulmadım. kayseride yazları bağ evine göçme alışkanlığı vardır. bizde göçecez malesef ve orda net yok. arada eve geldikçe bakabilirim buraya ancak

kızlar ben geldim:icecream: ne var ne yokhihoyyyt... bir iş görüşmesine gittim bugün...kararsızım.CADIARZU hayırlısı bakalım.:Saruboceq:

beyza hoşgeldin.iş konusunda hakkında hayırlısı olsun
burda bizden başka kimse kalmadı sanırsam:sm_confused:
ben de birazdan çıkacam atv deki canım ailem dizisini izlicem:1ninca:

bendeniz senden ayrı kalcazz ama senin için çok iyi olur sanırım keşke benimde öyle gidebileceğim bağ evim olsa komşulardan uzak sadece ailenle hayırlısı olsun cnm bizi unutma ama

günaydınn kk nın en güzel kızlarııışakkıdıopuyorumnanaktan

günaydın herkeseee...

bendeniz senden ayrı kalcazz ama senin için çok iyi olur sanırım keşke benimde öyle gidebileceğim bağ evim olsa komşulardan uzak sadece ailenle hayırlısı olsun cnm bizi unutma ama

yok canım yaa ben hiç gitmek sevmiyorum bağı ailemin zoruyla gidecem çok sıkılacam ordaaa:çok üzgünüm:
canımcım sizi hiç unuturmuyum :1hug: eve geldikçe yazarım merak etme :1rolleyes: unutturmam kendimi sizee sırnaşık şey

Selam kızlar nasılsınız
Bendeniz canım bu sene güzel vakit geçirirsin inşallah :Saruboceq:

sinemcim inşallah canım. orda net yok. bana göre arkadaş yok. çok sıkılacam çoook benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…