Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bile evlenmekten çok hayatımda biri olsun istiyorum. evlilik korkutuyo beni aslında. özellikle erken yaşta evlenenleri çok cesaretli buluyorum. ben o cesareti gösteremezdim doğrusu. yaş 26 oldu ne zman cesaretimi toplayacam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
etraftan gelen laflar çok sinir bozucu olsada kaale almamayı bilmek lazım. bunları söyleyen ya cahil ya da patavatsız insanlar oluyor. dolayısıyla ciddiye alıp üzülecek bi durum yok. kendi keyfine bak. başkalarının laflarını kesmek için evlenecek halimiz yok.evlilikte başımıza bi olumsuzluk gelse şimdi laf sokup duranlar yardım bile etmez. anca uzaktan bakar yine dedikodunu eder. o yüzden boooşveeer. bu hayat senin kimse karışamaz. derdi aile dışında kimseye düşmezyasakkelime
:)
bana hesapta laf sokuyolar
ni zaman evlencen diye
ayol erkek mi var olsa evlencem diyorum :)
ya da az daha para kazanım köye gidip parasını bastırıp alıcam diyorum :)
bide benim yaş 29 yani:)
:roflol:
bu gidişle başlık parası vermek zorunda kalacazzkaydirigubbakcemile
bebek olayı olmasa
evlilik umrum değil
sevgilim olsa yeter
hoş bebek olayınında çözümü var :1closedeyes:
o yüzden kısmet ne zamansa
hem ben 25 gösteriyom kaydirigubbakcemile3
kandırırım bi 25 liği alırım nikahıma kaydirigubbakcemile
corel tam kafamdan geçenleri söylemişsinvereliniortak
bebek yüzünden evlenmek istiyorum. bende bu aralar bu istek arttı nedense
aynen bende yaşımdan küçük gösteriyorum. dolayısıyla hiç birşey için geç değil sırnaşık şey sırnaşık şey
ya baktım olmuyo evlenemiyorum
yaş olmuş 35
maddi durumumda iyi olursa
gidicem bi yetimi evlat edinicem :Saruboceq:
evet ya çok güzel bi fikir:lepi:
hayırlı biş yapmış olursun alkisalkisalkis
hayırlısı olsun :Saruboceq:
bu yöntem işe yararsa bize de haber ver :roflol:eveet eveet bende nişanlanıp 5 sene falan nişanlı kalmayı düşünüyom...
Hani en güzeli nişanlılık dönemi diyolaya, bide o dönemde ne istersen alırmışlar diye duydum artık doğru yanlış bilmem... Tecrübe edinip görces...
amin inşallah.
kendi hayallerimin dışında
başkaları içinde hayallerim var
Allah izin verirse.
çocuğum olsa bile ilerleyen zamanda evlat edinmek ve en azından iki çocuğu okutmak
o günleri gösterir inş. yüce rabbim
veririm dicem ama ben evlenene kadar senin boy boy çocukların olur be canım...