Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Otelde görmüştüm yaa o seneden sonra hiç gitmedim zaten..
Şuan Altınoluk favori tatil mekanım...

altınoluk balıkesirdeydi dimi? çoğrafyam kötüdürdekaydirigubbakcemile3
bizde akçaya gittik te altınoluka gitmedik eminim orasıda çok güzeldir. havasıda akdenize göre serindir. ama denizide buz gibi oluyo oraların

Altınolukla akçay arası 45dk oraları çok ii bilirim...Evet suyu akdenize göre daha soğuk ama sıcakta ii olıy sengözlerimebaksanab

Altınolukla akçay arası 45dk oraları çok ii bilirim...Evet suyu akdenize göre daha soğuk ama sıcakta ii olıy sengözlerimebaksanab

haklısın. bana deniz kenarı olsunda fark etmez severim gezmeyi seyehati. ama antalyaya ayrı bir sempatim vardır nedense:smiley-cool:

Selam kızlar ben geldim
Kızlar işyerinde işler değişti benim pozisyonumda değişti yeni bir süreç başladı bu nedenle izin alamam istesemde şimdilik vermezler senağlama
ışler yoğun olduğu içinde topiğe giremiyorum

kolay gelsin sinemcim yeni pozisyonunda hayırlı olsun..

yok malesef ya şuan çok mutsuzum sinemcim ya kime el atsam olmuyor geçen sayfalarda usta var takip falan etti demiştim ya hoş çoçuktu askerden yeni gelmiş bugün öğrendim kuzenimle konuşurken bizim akrabamız ile birbirlerini çok sevmiş onlar diyoki yüzde 90 aynı çoçuktan bahsediyoruz tipinide tarif etti ve bildi off kara bahtım kör talihim güzel çoçuktu hanii of offffffff herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim allah hayırlıları ile karşılaştırsın

Usta hakkında yazdıklarını okudum
Canım benim hemen umutsuzluğa kapılma senin dediğin gibi her işte vardır bir hayır
Hayatta pozitif hep düşüneceksin
kara bahtım kör talihim gibi laflarda kullanma klava:

a.s.:1hug:tamam cnm bi daha kullanmıcam eğer duyarsan çek kulaklarımmmÇok üzgünüm çoook

ben usta filan diyince senden yaşça çok büyük biri sandımkaydirigubbakcemile3
canım dert etme mutlaka daha iyisi çıkacaktır karşınayerimseniben

en kıdemmlı evde kalan bende
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kıssslarrrr öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim senağlama
Dün işten çıkan arkadaşımdan şunu öğrendim
Beni de işten çıkarmak istiyorlarmış
Şu an o kadar kötüyümki kredi kartı borcum olmasa bir dakika bile durmam burda
Ne yapacağım hiç bilmiyorum kızlar başka bir iş bulmadan çıkamam :uhm:
Şunu çok iyi anlamdımki sen kadar iyi olursan ol patron senden daha iyisini bulursa hemen kapının önüne koyuyor :a015:

herkese gunaydınn......................sınemcım Allah yardımcın olsun..kuzum 6 aydr nerdeyse krız var ,keşke kredı kartı konusnda bıraz daha dıkkatlı olsaydın

ay sinecim çok üzüldüm yaa belki aslı yoktur. ıyice araştırsan biran öncede iş bak belki hemen bulabilirsin...

günaydın kızlar.
sinemcim allah yardımcın olsun. belki bu sadece söylentiden ibarettir. öyle olmasa bile herşeyde bi hayır vardır. belki senin için daha hayırlı olacak senin kıymetini bilecek bi yer bulursun. içini ferah tut canım:teselli:

Kızlar moral verdiğiniz için teşekkürler
Benim anlamadığım beni işten çıkaracaklar ve arkadaşım bunu biliyor neden bana söylemedi bende o göre kendimi hazırlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…