Otelde görmüştüm yaa o seneden sonra hiç gitmedim zaten..
Şuan Altınoluk favori tatil mekanım...
Altınolukla akçay arası 45dk oraları çok ii bilirim...Evet suyu akdenize göre daha soğuk ama sıcakta ii olıy sengözlerimebaksanab
ben izmir aşığıyım
kolay gelsin sinemcim yeni pozisyonunda hayırlı olsun..
yok malesef ya şuan çok mutsuzum sinemcim ya kime el atsam olmuyor geçen sayfalarda usta var takip falan etti demiştim ya hoş çoçuktu askerden yeni gelmiş bugün öğrendim kuzenimle konuşurken bizim akrabamız ile birbirlerini çok sevmiş onlar diyoki yüzde 90 aynı çoçuktan bahsediyoruz tipinide tarif etti ve bildi off kara bahtım kör talihim güzel çoçuktu hanii of offffffff herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim allah hayırlıları ile karşılaştırsın
Usta hakkında yazdıklarını okudum
Canım benim hemen umutsuzluğa kapılma senin dediğin gibi her işte vardır bir hayır
Hayatta pozitif hep düşüneceksin kara bahtım kör talihim gibi laflarda kullanmaklava:
yok malesef ya şuan çok mutsuzum sinemcim ya kime el atsam olmuyor geçen sayfalarda usta var takip falan etti demiştim ya hoş çoçuktu askerden yeni gelmiş bugün öğrendim kuzenimle konuşurken bizim akrabamız ile birbirlerini çok sevmiş onlar diyoki yüzde 90 aynı çoçuktan bahsediyoruz tipinide tarif etti ve bildi off kara bahtım kör talihim güzel çoçuktu hanii of offffffff herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim allah hayırlıları ile karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?