Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gülbembe ne güzel bende testil mezunuyum modalist yardımcılığı yaptım 5 ay snr başka bölüme geçicektim özel güvenlik o kaldı snr balıkesire geldik ve ben mobilyacıda mutfak dolabı çiziyorum nerden nereye bide burayı bekliyorum desem daha doğru olur kendi mesleğimi halen bulamadım sanırım benim severek yapacağım tek iş yatmak olurkaydirigubbakcemile3

corelcim inş.çok eğlenirsin antalyada en güzel günler seninle olsuna.s.sen beni görmüşmüydün corel hatırlamıyorumda :tomato:geçmiş sayfalarda var

canım karpus istedi birden yaa... olsada yesek cokacimcoook
karpuz.jpg

yok ben iş yapmak değil gezmek tozmak yüzmek istiyorum:smiley-cool:

bendensin sende bende gezip tozup hoplayıp zıplamak istiyorum-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4hihoyyytkafamçokkarıştı:lepi:şimdi masmavi denizde kulaç atmak vardıı:smiley-cool:

yok ben iş yapmak değil gezmek tozmak yüzmek istiyorum:smiley-cool:
öyle antayaya gelmeyi bende isterim kaydirigubbakcemile3
corelcim inş.çok eğlenirsin antalyada en güzel günler seninle olsuna.s.sen beni görmüşmüydün corel hatırlamıyorumda :tomato:geçmiş sayfalarda var

inşallah canım
gördüm gördüm
de
ben öle sivilce iz göremedim :delphin:

öyle antayaya gelmeyi bende isterim kaydirigubbakcemile3

inşallah canım
gördüm gördüm
de
ben öle sivilce iz göremedim :delphin:

çünkü şu sıralar uyuyorlar bazen çok azıyorlar yine var da foto kalitesiz ve ışık var diye belli olmamış azcıkda pudra vardı onun içindelikafadulden

herkese benden buz gibi karpuz en büyük dilimi cimcimeyeecokacimcoook

mervecim yaa sorma denizi çok özledim. ya ben yanlış memlekette doğmuşumkaydirigubbakcemile

ben yüzme bilmiyom :)
ama öğrencem
h.sonları giderim denize
zenci gibi olurum ben bu yaz
hihiihihiih

ben de iyi yüzemem ama çok iyi sırt üstü yatarım denizde kaydirigubbakcemile3
bıraksalar saatlerce öyle kalıp uyurum dalgalarda beşik hissi veriyo zatensırnaşık şey

2 sene önce tatile gitmiştim bi kadın kakao yağını çok övdü ve bende aldım 1 hafta boyunca kullandım...
Sonuç; ısatnbula geldiğimde dişlerim ışıldıyor ve beni hiç kimse tanımıyordu. O kadar yanmışımki ben farkına varmamışım ıstanbula gelip tepki alınca kendimi keseleye keseleye derimi sökmüştüm :))

kakao yağı felan kullanamıyorum ben
öyle lanet bi cildim var ki
korumasız çıkamıyorum güneşe yoksa hastanelik oluyorum valla
dikkatli ve yavaş yavaş bronzlaşmak zorundayım.

anam millet adımı kullanmıyo buluşmada
corel corel diyi bağırıyi bunnar

denizcim ben heç yüzme bilmiyom :D
azimliyim bu sene örencem

Back