Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy fazla alıngan kırılgan tipleri hiç sevmem.valla sallıcam galiba nereye kadar sallarım bilmiyorum. Gelmicem dersem kırılabilir :1closedeyes:
deme kendine öğle :teselli:herşeyin bir zamanı var:1rolleyes:üfffffff bende bu gidişle evlenemiycem ne talihsiz ne bahtsız bi kızım...
İnci polismisin kanuna aykırı sözler söylemiyem. Sonra tıkarsın içeri mazallah![]()
ceyda 26 hoşgeldin aramıza umarım hepimiz yanılıyoruzdur bu gidişle evleniriz=)
hee ben yanlış okumuşum o zman kimsecikler yokk bugünn
hoş bulduk canım
dediğin gibi umarım yanılıyoruzdur
neyse ben en azından 1 kere evlendim
evlenmeyi düşünmüyordum ama yalnız olmuyor ya
evet canım hakkımızda hayırlısı artıkevet kesinlikle yanlız olmuyor hele de heyecansız hiç olmuyor..hakkımızda hayırlısı olsun inş.sende aradığını bulur mutlu olursun
a.s.
ulen topikçek seni erkenden yollayacağız:)bende tarihini şaşırdıydım gidiş gününün:roflol:daha gitmedim:)
p.tesi gidicem
ceydaaaa hoşgeldin güzelim:1hug:topiğin ismi hoşuma gitti bende yazayım dedim
bende bu gidişle evlenemicem galiba
yalnız değilsiniz kıslar
ayrıca herkeslere merhaba ve hayırlı günler sevgiler.........
tatLummmm iyiyim ben. o virüsü üretenler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşsünler e mi..kötükedihüso milletin bilgisayarına sarkmanın ne anlamı var beGÜnaydın kk nın gÜzel hatunları...
Corelcİm gİttİ =( demİ hayırlı yolculuklar dİyemedİm bak dÜn vİrÜs gİrdİ pc ye off yaa
polİceİncİ sende hoŞgeldİn aramıza nasılsın??
Sİnemcİm,bendenİz,corel,beyza cİmcİme sİz nasılsınız bakalım