Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm canlarım günaydın

canlarım ben salı günü belediyeden iş formu aldım o gün doldurdum fakat vermedim dün çok sevdiğim bir müşterimiz vardı ona söyledim yeni belediye binası açılıyor burda onun için özel güvenlik alınıcakmış benimde seltifikam var acaba bir umut olur mu diyee o da araştırıcak eğer bayan güvenlik alınırsa beni söylücek ne olur dua edin benim için olsun.. en azından ssk olcak yüksek maaş alıcam şurda 300 liraya çalışmaktan kurtulucam..benim için çok iyi bir fırsat bugün haber bekliyorum içimde olur umudu ilee..allahım ne olursun yardım et

günaydın canıım. Ya senin sigorta yokmu burada ondan geçtim sigorta yapmadığı halde 300tl maaş veriyor nasıl bir vijdandır bu yaa...
Canım inşallah tez zamanda işin olur kurtulursun oradan bizim buradaki belediyede 1ay çift bir ay tek maaş alıyorlar hemde 1000tl üzerinde

slm canlarım günaydın

canlarım ben salı günü belediyeden iş formu aldım o gün doldurdum fakat vermedim dün çok sevdiğim bir müşterimiz vardı ona söyledim yeni belediye binası açılıyor burda onun için özel güvenlik alınıcakmış benimde seltifikam var acaba bir umut olur mu diyee o da araştırıcak eğer bayan güvenlik alınırsa beni söylücek ne olur dua edin benim için olsun.. en azından ssk olcak yüksek maaş alıcam şurda 300 liraya çalışmaktan kurtulucam..benim için çok iyi bir fırsat bugün haber bekliyorum içimde olur umudu ilee..allahım ne olursun yardım et

selam kızlar..

mervecim hakkında hayırlısı olsun. bi an önce adam akıllı hakkını veren işe sahip olursun :Saruboceq:

amin kızlar yaa burda malesef ki öyle 300 alıyorum skk yok ama çokrahat işim yine malesef ki küçük yerlerde böyle ben şanslıyım bile çalışma saatlerim iyi daha önce tezgahtarlık yaptım gönenin en iyi giyim mağazasında orda yine 15 günde bir tatil ve yemek bile yiyemiyorduk yaz kış gece gündüz full doluydu allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin

canm cimcimecim inş.bu belediye olursa bende epey yüksek maaş alırım 800 falan rahat alırım ama tek çift maaş olayını sanmam heyecanla heber bekliyorumm

amin kızlar yaa burda malesef ki öyle 300 alıyorum skk yok ama çokrahat işim yine malesef ki küçük yerlerde böyle ben şanslıyım bile çalışma saatlerim iyi daha önce tezgahtarlık yaptım gönenin en iyi giyim mağazasında orda yine 15 günde bir tatil ve yemek bile yiyemiyorduk yaz kış gece gündüz full doluydu allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin

ihşallah işin olur. maalesef küçük yerlerde şartlar böyle.çünkü talep çok. bağda bahcede uğraşacağıma az da olsa maaşlı bir iş mantığı ile yaklaşılıyor iş verende bunu kullanıyor.

Kızlar nasılsınız?
Bugün güzümü açamıyorum uykudan yaaa
Akşam 17.00 de geldim eve.
19.40 zor kalktım yataktan.
KK'da azıcuk gezineyim.
Açılırım belki dedim ama gözüm yatağa bakıyor.
hava mı çarptı ne?!
Anemon Allah gönlüne göre versin canım...

yok değilim yasakkelimekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
tüyorum şimdikkaydirigubbakcemile4
Corel'ime ve benden sonra geleceklere kocamanŞenizŞenizŞeniz
a.s.

selam kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür yoğun bir şekilde çalışıyorum kk ya bakamadım hiç maşallah sizde beni çok merak etmişsiniz yani :kızgın:
Merve umarım istediğin gibi bir iş bulursun
Corel canım senin gibi bir çalışanı kimse kaybetmek istemez
beyza sanal alem dengesizler çok boşver kafaya takmaya değmez
cimcime ve bendeniz siz nasılsınız :delphin:

bakın bütün sayfaları okudum sizin için ama ben sizin aklınıza bile gelmiyorum :(

Son düzenleme:
Back