Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

GÜnaydın kk nın gÜzel hatunları...

Corelcİm gİttİ =( demİ hayırlı yolculuklar dİyemedİm bak dÜn vİrÜs gİrdİ pc ye off yaa

polİceİncİ sende hoŞgeldİn aramıza nasılsın??

Sİnemcİm,bendenİz,corel,beyza cİmcİme sİz nasılsınız bakalım
mervecim bugün topike pek uğrayamadım. yarın görüşürüzŞeniz
burdayım daha ulennnnnnnnnnnnn

corel naber? haziran sonu ya da temmuzda bizde antalyada olacaz inşallah. ailemle gidecek olmasaydım kesin görüşürdük seninleee. neyse inşallah bi gün kısmet oluryerimseniben

iyi geceler evde kalma potansiyeline sahip hatunlarkaydirigubbakcemile3
tabi ben de bu kategorideyimşakkıdı
var mı bi gelişme topicten uçan kuşumuz yok mu hiçcokacimcoook

GÜnaydın canlarr =))

cımcımecım ben Çok ıyıyım sen nasılsın tatlım

ve dıĞer arkadaŞlarım nasılmıŞ bakalımm

ii canım ne olsun yine çalış çalış bugün canım hiç işe gelmek istemedi ama mecburum :((
Sen uzun süredir yoksun buralarda nerdesin canım...

dün tatilimdi giremedim cumartesi günü falan girdim ama kimse olmayınca bende dışarıya çıkıyorum kapının önüne oturmaya gelene gidene bakıyorum =) belkim sevgili bulurum diyeekaydirigubbakcemile3ama tık yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu iş konusunda işimiz var diye şanslıyız fakat evde yatmak gibisi de yok bazen bende hiç istemiyorum ama bugün çok iyiyim maşallah bana yaa:nazar:hep böyle olayım enerjikk

günaydın kızlar..
keyifler nasıl? benim ki yerindeehihoyyyt
merve senin şu iş başvurun sonuçlandı mı canım?

günaydın kızlar..
keyifler nasıl? benim ki yerindeehihoyyyt
merve senin şu iş başvurun sonuçlandı mı canım?

günaydın cnm benim keyfimde yerinde allah bozmasın cnm haber bekliyordum kaç gündür haber gelmedi bende çekine çekine işi ayarlamaya çalışan abini dükkanına gittim pek bi şaşkın bir hali vardı bana unuttu iznelimini verdi ama bugün haber vercekler bende haber bekliyorum dedi inşallah olur çok istiyorum bu işimde çok iyi ama orda daha çok para alıcam inşallah olurrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amaaan bugün hiç keyfim yok...belki öğlededen sonra açılırımmirmirmirmir

Oooo bendenizcim pek şenşakrak gördüm seni... Sebep??
yok öyle özel bi sebep yok canım aklınıza gelen şey değil yanikaydirigubbakcemile3
halaa yanlızım-tatlicadiarzu-
uzun zamandır moralim çok bozuktu artık keyfim yerinde olsun istiyorumşakkıdı

günaydın cnm benim keyfimde yerinde allah bozmasın cnm haber bekliyordum kaç gündür haber gelmedi bende çekine çekine işi ayarlamaya çalışan abini dükkanına gittim pek bi şaşkın bir hali vardı bana unuttu iznelimini verdi ama bugün haber vercekler bende haber bekliyorum dedi inşallah olur çok istiyorum bu işimde çok iyi ama orda daha çok para alıcam inşallah olurrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım en azından orda ssk garantisi var maaşıda iyi. hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:

oooo kim gelmiş mermaid tatLummm biz iyiyiz sen nasılsın
gel bir öpem seniŞeniz

mermaid hoşgeldin nerelerdesin yoksun ne zmandır

beyzacım iyi şeyler düşün tatlım inş.yerine gelir keyfim

Back