Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

iyiyim canım
içimde fırtınalar kopsada
umutluy ve keyifliyim delikafadulden
sen nasılsın ?Şeniz

aman ne güzel umudunu ve keyfini hiç yitimekaydirigubbakcemile5
bende iyiyim canımcım. nette zaman öldürüyoruz işte. birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. kafam dağılsın biraz:smiley-cool:

kk en güzel hatunlarıı günaydınn..nasılsınız bakalım dün resimlere baktım çok güzelsiniz ve çok samimisiniz içim gitti yaaa
keşke sende gleseydin diyecektim ki istanbuldışında olduğunu gördüm. kalpler bir olsun balım:1hug::1hug::1hug:

tey tey teyyyyyy
merhaba kuzucuklarrım
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

TÜNAYDINNN ŞEKERLER bende çalışmaktan bıktım ya günümü gün etmek isityorumm havadan para gelse bende harcasam ne kadar güzel olcak...:ecrin_bebek:moral olarakta idare ederimm siz nasılsınız??

kızlar yaaa başıma bir iş geldi anlatmazsam olmaz. benim bir blogum var. ordaki yazılarımı beğenen bir zat benimle iletişim kurdu. msn de filan yazıştık. birkaç gün. oooo adam beni sevgilisi belledi şiirler yazıyor şarkılar yolluyor filan. bende temkinliğim haklı olarak. neyse dün sitem etti sen bana mesafelisin diye. bende dedim evet öyleyim çünlü sana aşık değilim. durumumuz netleşmeden canım cicim demek istemiyorum. önce tanışalım. biz tamam dersek ailelerimiz girsin devreye. ben flört edecek yaşta değilim. artık evlilik düşünürüm. internetten tanıştığım birine de löp diye güvenemem. neyse gece ileti yolladım buna. yazışmayalım artık diye. sabah ekranıma dan diye mesajı indi. hakaret etmiş bir sürü. ne tarz insanlar var ya. o da geldi beni buldu. ne bekledi acep ayyyy aşkım aradğım sensin işte buldum seni mi demeliydim. ben zannettimki blogumdaki yazılarımı beğendi. blog arkadaşlığı yapacağız. birbirimizin yazılarını takip edeceğiz eleştireceğiz filan. ne bileyim adamın bana ilanı aşk edeceğini. üstüne birde evlilik teklifi...salak bir değilimdir. gözü açığımdır. sakın bana sanalda aşk olmaz güzelim. hırlısı var hırsızı var demeyin. bunu bildiğim için adama tavrımı net bir şekilde koydum. karşılığında hakarete uğramak beni üzdü. hele bana köylü kızlardan bir farkın yokmuş. sende para gözmüşsün dememiştim. Allah'a havale ettim. hiç birşey yazmadım. engelledim sildim. ne hali varsa onu görsün. tek kelimede para pul lafı etmemiştim halbuki. anam bu arıza tipler nasıl oluyorsa buluyor beni yaaaa
sizinle dertleşmek istedim. kafanızı ütülemem inşallah.

sana da günaydın mervecim. benim keyifler iyi sayılır işte.

beyza sanalda tuhaf insan çok. iyileride vardır tabi ki de onlara denk gelmek şans meselesi. anlaşılan adam kendi kendine gelin güvey olmuş.ya da niyeti pekte iyi değilmiş. sen görüşmeyelim diyince ettiği hakaretlerle esas kişiliğini göstermiş zaten. her kuşun eti yenir sanıyor böyleleri.seni denemiş istediği tepki gelmeyincede acizliğini bastırmak için pislik yapmış. böyleleri çok basit kişilikli çok aciz insanlar. kafaya takmaya değmez boşver...

sana da günaydın mervecim. benim keyifler iyi sayılır işte.

beyza sanalda tuhaf insan çok. iyileride vardır tabi ki de onlara denk gelmek şans meselesi. anlaşılan adam kendi kendine gelin güvey olmuş.ya da niyeti pekte iyi değilmiş. sen görüşmeyelim diyince ettiği hakaretlerle esas kişiliğini göstermiş zaten. her kuşun eti yenir sanıyor böyleleri.seni denemiş istediği tepki gelmeyincede acizliğini bastırmak için pislik yapmış. böyleleri çok basit kişilikli çok aciz insanlar. kafaya takmaya değmez boşver...
canım yaaa sağol.:1hug: içim rahatladı valla.a.s Allah razı olsun.:Saruboceq:

Ayy Beyzacım üzüldüm yaa insanlar ne hakla karşısındakine hakaret edebilir aklım almıyor...
Boşver canım iyikide gerçek yüzünü göstermiş, ilerisi için daha kötü olabilirdi...

Ayy Beyzacım üzüldüm yaa insanlar ne hakla karşısındakine hakaret edebilir aklım almıyor...
Boşver canım iyikide gerçek yüzünü göstermiş, ilerisi için daha kötü olabilirdi...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hakaret acizliktir bence.
ele geçiremeyince, istediğin olmayınca, hakaret et. çiz karala çamur at. oh ne ala, ne ala...

Kız bak benim aklımada bir anım geldi şimdi...

Bende yaklaşık 9 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var Bolu'dan....Lisede telefon no karşıklığı sebebiyle tanışmıştık inanın hala görüşürz. ılginç olan bu kadar yıl hiç yüzyüze görüşmedik, geçenlerde ıstanbula geldi görüşelim dedi ben istemedim. Çünkü ben onu telefonda ve msnde görüştüğüm gibi hatırlamak istiyorum görüşürsek o anın büyüsü bozulacakmış gibi geliyor. Ama birbirimizle herşeyimiz paylaşırız yani

Kız bak benim aklımada bir anım geldi şimdi...

Bende yaklaşık 9 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var Bolu'dan....Lisede telefon no karşıklığı sebebiyle tanışmıştık inanın hala görüşürz. İlginç olan bu kadar yıl hiç yüzyüze görüşmedik, geçenlerde İstanbula geldi görüşelim dedi ben istemedim. Çünkü ben onu telefonda ve msnde görüştüğüm gibi hatırlamak istiyorum görüşürsek o anın büyüsü bozulacakmış gibi geliyor. Ama birbirimizle herşeyimiz paylaşırız yani
sende ne meraksızmışsın. ben olsam 9 yıldır tanıdığım hem de samimi sohbet ettiğim birini görmeden duramamdelikafadulden

Son düzenleme:
beyzacım geçmiş olsun öncelikle cnm aslında sanslısın çünkü ya kendini kaptırsaydı temkinli olmasaydın o zaman daha kötü olurdu..allahtan bişeyler hissetmeden gerçek yüzünü görmüssün şimdiki insanlarıda hiç anlamıyorum herşeye evet dedimi senden güzeli yok azcık gerçeklerden bahset hayır de yerden yere.terbiyesiz insanlar allah herkesi bu tip insanlardan korusun bu tip insanlarında soyu kurusun

kovacaklar beni işten :)
öğlen vakti işe geldim
canım artık heç çalışmak istemiyo
antalya biletimi alıyolar
onuda almalarını istemiyorum
:(

cimcime tebrik ediyorum seni bu kadar meraksızlık olmaz ki ayol...bir yöndende haklısın belki yüzünü görsen o samimiyeti kaybedersin..

Back