merhaba corel naber?
pek keyifli gördüm senisengözlerimebaksanab
iyiyim canım
içimde fırtınalar kopsada
umutluy ve keyifliyim delikafadulden
sen nasılsın ?Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba corel naber?
pek keyifli gördüm senisengözlerimebaksanab
iyiyim canım
içimde fırtınalar kopsada
umutluy ve keyifliyim delikafadulden
sen nasılsın ?Şeniz
keşke sende gleseydin diyecektim ki istanbuldışında olduğunu gördüm. kalpler bir olsun balım:1hug::1hug::1hug:kk en güzel hatunlarıı günaydınn..nasılsınız bakalım dün resimlere baktım çok güzelsiniz ve çok samimisiniz içim gitti yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:tey tey teyyyyyy
merhaba kuzucuklarrım
ben çalışmadığımdan o muhabbete hiç girmiyorumkaydirigubbakcemile3ii nolsun çalışmaya devam... offf sıkıldım şu çalışma muhabbetinden yaa
canım yaaa sağol.:1hug: içim rahatladı valla.a.s Allah razı olsun.:Saruboceq:sana da günaydın mervecim. benim keyifler iyi sayılır işte.
beyza sanalda tuhaf insan çok. iyileride vardır tabi ki de onlara denk gelmek şans meselesi. anlaşılan adam kendi kendine gelin güvey olmuş.ya da niyeti pekte iyi değilmiş. sen görüşmeyelim diyince ettiği hakaretlerle esas kişiliğini göstermiş zaten. her kuşun eti yenir sanıyor böyleleri.seni denemiş istediği tepki gelmeyincede acizliğini bastırmak için pislik yapmış. böyleleri çok basit kişilikli çok aciz insanlar. kafaya takmaya değmez boşver...
canım yaaa sağol.:1hug: içim rahatladı valla.a.s Allah razı olsun.:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizAyy Beyzacım üzüldüm yaa insanlar ne hakla karşısındakine hakaret edebilir aklım almıyor...
Boşver canım iyikide gerçek yüzünü göstermiş, ilerisi için daha kötü olabilirdi...
sende ne meraksızmışsın. ben olsam 9 yıldır tanıdığım hem de samimi sohbet ettiğim birini görmeden duramamdelikafaduldenKız bak benim aklımada bir anım geldi şimdi...
Bende yaklaşık 9 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var Bolu'dan....Lisede telefon no karşıklığı sebebiyle tanışmıştık inanın hala görüşürz. İlginç olan bu kadar yıl hiç yüzyüze görüşmedik, geçenlerde İstanbula geldi görüşelim dedi ben istemedim. Çünkü ben onu telefonda ve msnde görüştüğüm gibi hatırlamak istiyorum görüşürsek o anın büyüsü bozulacakmış gibi geliyor. Ama birbirimizle herşeyimiz paylaşırız yani