Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evet yaptımmm..yuppi sağolun hem tesadüfen rep verenleri gördüm iyi oldu bilmiyodum nasıl verilip okunduğunu öğrenmiş oldum sayende cnmcıma.s.a.s.

meloni m sen nasılsın ben sana hoşgeldin dedim mi hiç hatırlamıyorum yaa demediysem kusura bakma vee hoşgeldinna.s.

kimse yok şekerimm..ben bile eskisi kadar giremiyorum yada girip okuyup geri çıkıyorum sizden iyi olmasın ama arkadaş geldiye kapının önünde oturuyoruz koca bakıyozz...heee bu arada dün pc için bilgisayarcı geldi anam çoçuk pek baktıı bikaç defa karşılassak olcek bu iş:jeyyar::jeyyar:bide kargocu varr hoş çocuk ama icratt yok sadece araba ile geçerken bakıyoo

mervecim önemli değil tatlıma.s.
bizim ev 6. katta olduğundan önünden geçen beni göremiyooo:roflol:

Son düzenleme:
kızlaa ben geldım ay çok tirledim. Şimdi sizden taktik istiyorum. Annem ameliyat olcekya doktorunun asistanı aradı beni ameliyata girecek olan asistanmış...Bian afalladım kim bu diye sonra ben annenizin doktorunun asistanıyım gelip yatışını yapın dedi. Benim cep numaramı vermişler. Ay birden amleiyat falan diyince bi heyecan bastıbeni adama sormadığım soru kalmadı.. Nasıl olacak, ne kadar sürer riskli bi ameliyatmı falan filan oda sabırla hepsini cvpladı saolsun. Yarın annemle beraber yanına gitcez elektrik alırsam tavlama kurallarını öğrenmek istiyorum. Anemon sen bu konuda tecrübeli gibisin eve söz sende...Tabi tüm tecrübelilerde bana yardımcı olabülü

cimcime çok geçmiş olsun annene
kız o durumda bile birini tavlamayı mı düşünüyorsun. alemsin yaa:roflol:

kız ameliyatı çoktan beri araştırıyorum çok basit 20dk sürüyor elinin sadece 1 cm'lik yerini kesecekler siniri açacaklar. O kadar yane. Ciddi bişey olsa hiç öyle bişey düşünürmüyüm bu bile çok küçük bi operasyon olmasına rağmen o kadar çok araştırma yaptımki her tür riski araştırdım Allaha şükür en geç 1 haftada elini kullanabilecek...Söz konusu Annemse yada kardeşlerimse hiçbişeyin önemi yoktur benim için...

canım takılıyorum yanlış anlama. tabi ki ailene önem veriyorsundura.s
çocuk yakışıklıysa kaçırma tabi ki:jeyyar:
taktikten hiç anlamam o yüzden yardımcı olamıcam:sm_confused:

Şeey ben geldimm slm ,kimse varmı acaba alkisalkisalkis

hoşgeldin. biz burdayızzsengözlerimebaksanab

geliim bndenizzz:) elimi ırakmıssın balııım :) eses arkadas mrb . takvimini yaptın mı

ya yapamadımbe canım daha doğrusu fırsat bulamadım. Şimdi bi bakayım. Ya duygusal parçalar dinliyomda duygu seline kapıldım biranda... Ahh aahhh senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…