Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

dişleri takınca acısını çıkarırsın. bu seferde diyet boşa gitmesinkaydirigubbakcemile3
güle gülee canım

ben deniiizzz... düşüyorum ben internetten yaa .akşam bisen oluyon demii...sen bi tanesin zaten biliorum elimi bırakma

topiği açan arkadaş 20 yaşındayım evde kaldım demişkaydirigubbakcemile3 ilahi canım çok komiksin....

benim yaşım 28 ,4senelik ilişkimi bitirdim...asıl ben evde kaldım galibasenağlamasenağlama

beyaz melek evde kaldım değil bu gidişle evde kalıcam....çünkü halen bulamadım eski sevgilim tekrar seninle birlikte olmak istiyorum diye msj attı bende hayır dedim..

cimcimecim annen için geçmiş olsun şimdiden..taktik olarakda konuşurken gözlerine bakmaya çalış ben öle yapıyorum işe yaramıyor bende belki sende yarar...

beyaz melek evde kaldım değil bu gidişle evde kalıcam....çünkü halen bulamadım eski sevgilim tekrar seninle birlikte olmak istiyorum diye msj attı bende hayır dedim..

cimcimecim annen için geçmiş olsun şimdiden..taktik olarakda konuşurken gözlerine bakmaya çalış ben öle yapıyorum işe yaramıyor bende belki sende yarar...

aynı şey canım...senin bu gidişle evde kalıcam demen bile bu yaşta abesyerimseniben

çok gençsin daha...kimler çıkar karşına bekle bakalım biraz...ya ben ne yapayım bu yaşta 4 senelik ilişkiyi bitirdim...

aynı şey canım...senin bu gidişle evde kalıcam demen bile bu yaşta abesyerimseniben

çok gençsin daha...kimler çıkar karşına bekle bakalım biraz...ya ben ne yapayım bu yaşta 4 senelik ilişkiyi bitirdim...

senin adına üzüldüm hayırlısı olsun hakkında..evet daha yaşım küçük hemen bulur bulmaz evlenilmiyor malesef benim düşümcem şimdi sevgilim olucak onunla uzun süre flört edicem tanıcam kısmet olursa öyle evlenicem...ama bu devirde heleki ben ,zor bulucam sevgili bile bulamıyorum ki kalmış evlilik düşünmek

topiği açan arkadaş 20 yaşındayım evde kaldım demişkaydirigubbakcemile3 ilahi canım çok komiksin....

benim yaşım 28 ,4senelik ilişkimi bitirdim...asıl ben evde kaldım galibasenağlamasenağlama

hoşgeldin.dört sene ilişkiye emek verip ayrılmak cidden kötü:teselli:
kısmet işte olmayınca olmuyo:1no2:

evet malesef öyle....eğer büyük bir hata yapmamış olsaydı beni çok korkutmamış olsaydı ayrılmazdım...ama güvenim sarsıldı korktum:çok üzgünüm: aklınıza aldatma gelmesin...o değil.....hasta halime bana el kaldırmıştı...hemde annesi yüzünden....buradada başlık açmıştım hatta...

neyse işte dediğin gibi kısmet...:çok üzgünüm:

sebep ne olursa olsun sana el kaldırması büyük hata. korkmakta çok haklısın canım. bak herşeyde hayır vardır. onun bu yüzünü evlendikten sonra görseydin işin daha zor olacaktı. o yüzden içini ferah tut çünkü şanslısın:1hug:

sebep ne olursa olsun sana el kaldırması büyük hata. korkmakta çok haklısın canım. bak herşeyde hayır vardır. onun bu yüzünü evlendikten sonra görseydin işin daha zor olacaktı. o yüzden içini ferah tut çünkü şanslısın:1hug:

sağol canım...herşeyde bir hayır vardır...çok pişman oldu sonradan neler yaptı affetmem için ama olmadı yapamadım.....kısmet değilmiş...

günaydın fıstıklarrrr...mirmirmirmir

beyaz kelebek senin adına çok üzüldüm ama gerçekten bendenizin dediği gibi evlendikten sonra gerçek yüzünü görseydin daha kötü olabilirdi allah yardımcın olsun

kızlar bu arada cimcime bugün gelcek dimi dün taktik istedi ya...aklıma takıldı bugüne kadar hastaneden aranıpta bilgi verildiğini ilk cimcimeden duydum demekki çoçuk zatii beğenmiş bizim cimcimemizi sositososito

Günaydın kızlar nasılsınız hihoyyyt
Beyaz kelebek yaşadıklarına bende üzüldüm umarım bundan sonra herşey senin için daha iyi olur :Saruboceq:

iyiyim cnm sen nasılsın??hava çok güzel burda sabahleyin giyicek kıyafet bulamadım bitürlü üzerime hırka almadan çıkayım dedim alışmısım uzun hırkalara kendimi çıplak gibi hissediyorumm:icecream:kaydirigubbakcemile3

Back