Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artık gidiyom şekerleeer. Hadi yarın ölmezsek görüşürüz...
akşam büyük ihtimalle burda olurum canımben deniiizzz... düşüyorum ben internetten yaa .akşam bisen oluyon demii...sen bi tanesin zaten biliorum elimi bırakma
Bende artık gidiyom şekerleeer. Hadi yarın ölmezsek görüşürüz...
beyaz melek evde kaldım değil bu gidişle evde kalıcam....çünkü halen bulamadım eski sevgilim tekrar seninle birlikte olmak istiyorum diye msj attı bende hayır dedim..
cimcimecim annen için geçmiş olsun şimdiden..taktik olarakda konuşurken gözlerine bakmaya çalış ben öle yapıyorum işe yaramıyor bende belki sende yarar...
aynı şey canım...senin bu gidişle evde kalıcam demen bile bu yaşta abesyerimseniben
çok gençsin daha...kimler çıkar karşına bekle bakalım biraz...ya ben ne yapayım bu yaşta 4 senelik ilişkiyi bitirdim...
topiği açan arkadaş 20 yaşındayım evde kaldım demişkaydirigubbakcemile3 ilahi canım çok komiksin....
benim yaşım 28 ,4senelik ilişkimi bitirdim...asıl ben evde kaldım galibasenağlamasenağlama
sebep ne olursa olsun sana el kaldırması büyük hata. korkmakta çok haklısın canım. bak herşeyde hayır vardır. onun bu yüzünü evlendikten sonra görseydin işin daha zor olacaktı. o yüzden içini ferah tut çünkü şanslısın:1hug:
sağol canım...herşeyde bir hayır vardır...çok pişman oldu sonradan neler yaptı affetmem için ama olmadı yapamadım.....kısmet değilmiş...