Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

soruların bir çoğu kitaptan değil mantığa dayalıymış doğrumu? Bide hangi bölümü bitirenler başvurabilir

yorum soruları var ama kökeni kitaba dayanıyor.
ezberin iyiyse kolaylaşıyor bu iş ..
benim mesleki hafızam cidden çok iyi..
işletme,iktisat,ekonometri,kamu yönetimi gibi bölümler epey bölüm var
istersen
googlede ismmmo yaz gir
staj bölümünden bak orda yazar.
stajı 3 yıla çıkarttılar artık
ve her yıl yeni bir ders ekliyorlar sınava
çok zorlaştırıyorlar.

denizciim biraz tavuk yedim birazda cacıkla bulgur pilavı o kadar zaten midem biraz kötü dün tüm yediklerim gitti maalesef aç karnına ilaç aldım yanlıkşlıkla oda mahvetti beni

denizciim biraz tavuk yedim birazda cacıkla bulgur pilavı o kadar zaten midem biraz kötü dün tüm yediklerim gitti maalesef aç karnına ilaç aldım yanlıkşlıkla oda mahvetti beni

hmm menü güzelmiş. aman canım dikkat et ilaçlara. ben mecbur kalmadıkça ilaç kullanmam. o yüzden bana çok kızarlar

ben ni yidiğimi söylimmi...Bizim yemek kartlarımız var onla yiyoruz kentucky'den tostlanmış twıster beğenerek yiyorum tavsiye ederim
sınavda mali müşavirlil sınavlrı canım

yaa bende kullanmak istemem ama bende polikistik over olduğu için 3 ayrı ilaç kullanıyorum maalesef

seçil geçmiş olsun cnm

corel senin azmini gerçekten çok taktir ediyorum azcık azminden banada atsan ne güzel olacak

çok sağolun arkadaşlar ewet arkadaşlar bu hastalık aşırı tüylenme , vucutta çıkan siviliceler , adet olamama , rahimde ve yumurtalıklarda sürekli olarak miyom ya da kist oluşmasında doğan bir hastalkımış ve kesinlikle geçmiyormuş maalesef Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…