Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecimm ilk uçakla bende geliyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu tür davetleri kaçırmam hiç kaydirigubbakcemile3

corelcim az kaldı şunun şurasında ,inş.cumaya kadar yetiştirirlerde üsküdar buluşmasına gidersin bende fotolara bakıp ahh çekerimm

valla cimcimeciim bir laf vardır bilirmisin ? şutarafagitti

KELıN MERHEMı OLSA ÖNCE KENDı BAŞINA SÜRERMıŞ.... naniknanik

canım benim maalesef bende seninle aynı durumdayım hatta dün sıkıntıdan gittim saçlarımı sarıya

boyattım yaz gelio belki sarışın halimle bahtım açılır felan diede düşündüm valla :D :D yalnızlık insana

herşeyi yaptırıyormuş valla :D

secl alemsin canım yaa. esmerken olmadı belki sarışın sevenler karşıma çıkar diyorssun yaniii :roflol:
iyi yapmışsın değişiklik iyi gelir sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ben yıllardır hep aynıyım kolay kolay değişiklik yapamam ne kendimde ne de saçlarımda. demekki bundan kaybediyorum hmmm CADIARZU

mermaid beyza kayıp yok kaçgündür..çoğu kişi gitti topikten .................
kızlar yaa hani pazartesi biri oturaklı kız istiyomuş beni demişler yaa halen ses seda yok onlardan zatii şans olsa bende .5 bin lira maaş alan mastır yapan insanın ne işi var benimle off offff acaba eski sevgililerimden ahh mı aldım yaa..

taktik bilen varsa yazsın hakkatten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa hani pazartesi biri oturaklı kız istiyomuş beni demişler yaa halen ses seda yok onlardan zatii şans olsa bende .5 bin lira maaş alan mastır yapan insanın ne işi var benimle off offff acaba eski sevgililerimden ahh mı aldım yaa..

hayırlısı olsun. isterlerse seni görmeye gelirler istemezlerse de hiiçte umrunda olmasın boşveer. taktikle filan hiç uğraşma bence

Son düzenleme:
hayırlısı olsun. isterlerse seni görmeye gelirler istemezlerse de hiiçte umrunda olmasın boşveer. taktikle filan hiç uğraşma bence

yokya taktik onlar için değil sevgili için..arkadaşların sevglileri arıyor yok kapının önünden geçiyorr bende istiyorummmdelikafaduldenama en önemlisi hayırlısı tabii:1hug:allah birgün bizede vericek hemde en güzelini biliyorumm sadece sabırsızlanıyorum a.sa.s

acaba eski sevgililerimden ahh mı aldım yaa..

:roflol: bende bazı düşünürüm bunu sonra şaşırma kızım olur mu öyle şey derim..benimle aynı fikri paylaşan biri daha varmış demek sevindim:1hug:kızlar rr hepimize hayırlı kısmetler...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back