Burası da bizim şirin yuvamiz

çok güselmiş yavrukuşum allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin işallahh opuyorumnanaktan

surmelim senin gerek makyajini olsun gerek diger konularda hep takip etmis birisi olarak yaziyorum eviniz cok guzel bu arada hollandanin neresindesiniz evler biraz bakimli geldi buronun penceresinden gordum.aslinda su anda bende hollandada olcaktim orada kayinvalidemlerle yasicaktim ama nasip olmadi pasaport almak icin dil sinavina girmek zorundaydim tam girip sinava vercegim zamanda esim baska bir yol buldu cunku sinavi verdikten sonra cok bakliyorsun gecsende hemen vizeyi vermiyorlar gulum.o yuzden esim ingiltreye geldi cunku hollanda pasaportu var ve buraya giris serbest oyuzden ve burada calismaya basladi. beni hemen buraya getirdi bir gunde ingiltere vizesi aldim ve geldim gectigimiz kurban bayramindada hollandadaydim 1 ay kaldik bizimkiler groningendeler-veendam bilmem biliyormusun. geri ingiltereye geldik simdi ingilterede oturumum var ve 5 yil sonra buradaki sinava girip british pasaportumu alip ver elini hollanda sinavsiz cartsiz curtsuz beni almayan ulkeye boyle yapicam iste bizi ingiltere birlestirdi gulum yoksa daha cok ayri kalirdik.

ayrica eviniz cok guzel perdeleri trdemi yaptirdiniz kaynanamlar lamel kullaniyorlar ve koltuklari ordanmi aldiniz hersey cok guzel gulum merdivenler kayinvalideminkilere benziyor.gule gule oturun gulum.

eeeeee sen evlendiginde ne yapcan peki gulum esini nasil getircen.

bu arada bende nevsehirliyim

çok hoş canım eviniz çardağınız harika
güle güle oturun

gule gule huzurla oturun cok guzel a.s.
Tesekkur ederim canim..a.s.

çok güselmiş yavrukuşum allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin işallahh opuyorumnanaktan

Aminn cancummm Şeniz

Eviniz çok güzel sağlıkla güle güle oturun inşallah

Tesekkur ederim:1hug:

Umarim en kisa zamanda nle gelirsin canim.. perdelerimizi turkiyede yaptirdik koltuklarimizi burda yaptirdik halilar falanda turkiyedenturkbayragi
ewlendigimde esimi nasil getirecegim bilmiyorum canim daha bi isim yok mafoldumbenmafoldumben
ilk 5 ay trde kalacagim sonra gelip bakacagim nasil yaparsak artik yerimseniben
ay bendemi ingiltereye yerlessem napsam

çok hoş canım eviniz çardağınız harika
güle güle oturun

tesekkur ederim canim.. :1hug:

tatlım valla evin diğer kısımlarını geç bahçe ömürlük bayıldııım canım iyi günlerde mutluluklar oturun a.s.

eviniz çok güzel canım.
özelliklede bahçeye bayıldımmmm.
güle güle oturun.

bahçe herkeste olduğu gibi bende de favori..
yurtdışının kahrı çok zor eminim ki, ama sessiz sakin güzel bir yer gibi görünüyor,
eviniz de çok güzel.
ticker'ına bakılırsa aşkitona kavuşmana çok az kalmış..
Allah tamamına erdirsin, en az bu ev kadar güzel bir evde oturun inşallah.

tatlım valla evin diğer kısımlarını geç bahçe ömürlük bayıldııım canım iyi günlerde mutluluklar oturun a.s.
eviniz çok güzel canım.
özelliklede bahçeye bayıldımmmm.
güle güle oturun.

böyle evlere bayılıyorum... güle güle oturun.... a.s.
Sagolun kizlar..opuyorumnanaktan

Tesekkur ederim canim.. Allah kazasiz belasiz erdirsin ins.. opuyorumnanaktan dedigin gibi gurbetin kahri zor.. kaldigimiz yer sessiz sakin bir kasaba canim... Aminnn hepimizi..

çok sıcak şeker bir ev. huzurla oturun inşallahh. Bahçeye bayıldım orda bir türk kahvesi yanında çaklıt
yatağındaki Türk bayrağıda çok hoşuma gitti turkbayragi

çok sıcak şeker bir ev. huzurla oturun inşallahh. Bahçeye bayıldım orda bir türk kahvesi yanında çaklıt
yatağındaki Türk bayrağıda çok hoşuma gitti turkbayragi

Tesekkur ederim canim.. bahçede hem kahwalti hem yemek hemde çay keyfi yapiyoruz.. güzel oluyor..

bayragimsiz olmazz..turkbayragiturkbayragi

sureler ve dualar ayni kitap bizdede var :))

bide perdeler türkiyede dikirilmis :)) gözünü sevidgim türkiye bende türkiyede diktirtim cok güzel yapiyorlar gecekten... güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…