Burası da bizim şirin yuvamiz

cokkk begendim ben bu evi bir yerden hatirliyorum ama cikartamadim gibi bu bizim ev olmasin.. :roflol:
ablacim ellerine saglik ama benim bureaumu niye koymadin.. :çok üzgünüm:
b ende dewami beklirom cok merak ettim acikcasi.. :sm_cool:

çokkkkkkkkkk begendimm..üle güle otursun abiniz ve ailesii..
"37günsonraE&Zbirbeden"evlenince senin evinide bekliyorus cnmm..hayırlı olsun şimdiden..

Sagol canimda abimle yengemde bizle yasiyor.. 8 kisilik bir aileyiz kaydirigubbakcemile5 insaallah canim zemuszemus

begendigine sewindim fistigim a.s ewimizi yapali cok olmadi daha banyo ile mutfak yenilenecek.. ewi aldik alali hiç dokunmamistik ne boyasini yaptik nede baska birseyine dokunduyduk.. yazin tatilden sonra yeni mutfak takilacak..

canım çok güzelmiş eviniz...

sana da mutluluklar ayrıca

tesekkur ederim bitanem opuyorumnanaktan

cokkk begendim ben bu evi bir yerden hatirliyorum ama cikartamadim gibi bu bizim ev olmasin.. :roflol:
ablacim ellerine saglik ama benim bureaumu niye koymadin.. :çok üzgünüm:
b ende dewami beklirom cok merak ettim acikcasi.. :sm_cool:

abbasinin cadisiii
senin buronun fotografini koydum diye biliyordum bennn neyse yoksa eklerim yine Şeniz

evın çok guzel canım ALLAH huzurlu mutlu oturmayı nasıp etsın

Amin canimm en önemlisi huzur.. Allah kimsenin ewinden huzuru eksik etmesin..

sürmeliiiiiiii çirkiniiiiiiim :1hug: Allah ağız tadıyla oturmayı ve zamanı geldiğinde telli duvakla o evden ayrılmayı nasib etsin a.s.

evin tek kelimeyle harika tatlım güle güle sağlıkla oturun ..........hele bahçen ağçlar falan orda kahvaltı bencede harika tatlım...maşşallah

canım çok güzel yuvanız maaşallah..Allah agız tadınızı bozmasın...

Amin canim.. hepimizn ins.

sürmeliiiiiiii çirkiniiiiiiim :1hug: Allah ağız tadıyla oturmayı ve zamanı geldiğinde telli duvakla o evden ayrılmayı nasib etsin a.s.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ooofff 2 ay sonra oda olacakmafoldumben

evin tek kelimeyle harika tatlım güle güle sağlıkla oturun ..........hele bahçen ağçlar falan orda kahvaltı bencede harika tatlım...maşşallah

Sagol canim.. a.s.

çok güzel canım güle güle oturun
sağlıkla sıhhatle
maşalllah çok şirin gerçekten

ayy ne güzel bir bahçee..hep böyle hemen evden çıkabileceğim böyle bir bahçem olmasını istemişimdir..

bayıldım ya bahçenize çok düzenli ve evinizde çok temiz belli allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok güzel eviiniz var allah huzur içinde oturmayı nasip etsin hep yabancılardamı olure böyle bahçeli evler yaa gelde imrenme çok güzel devamını bekliyoruz

çok güzel canım güle güle oturun
sağlıkla sıhhatle
maşalllah çok şirin gerçekten

Sagol canim.:1hug:

eviniz çok şık canım güle güle oturun

Tesekkur ederim tatlim:1hug:

bayıldım ya bahçenize çok düzenli ve evinizde çok temiz belli allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

a.s. aminn canim..
ikiz küçük kardesim war.. ewimiz anca bu kadar düzgün olabiliyor kaydirigubbakcemile3

çok güzel eviiniz var allah huzur içinde oturmayı nasip etsin hep yabancılardamı olure böyle bahçeli evler yaa gelde imrenme çok güzel devamını bekliyoruz

Amin canim.. biz simdi yabancimi oldukk mafoldumben

eviniz çok hoş çok rahat hiç kasmıyo bu aarada sürmeli yozgatlımısın???

sagol hemserim..
ewet yozgat/yerköylüyüm :jeyyar:
nasil anladin nickimdenmi ?:dance:
bu arada benim adimda emoss yani emine :)

SuRMeLi sagol hemserim.. ewet yozgat/yerköylüyüm :jeyyar: nasil anladin nickimdenmi ?:dance: bu arada benim adimda emoss yani emine :)[/QUOTE .!.:
hem hemşerim hem adaşımsın tatlım sürmeli olunca doğal olarak aklıma yozgat geliyor canım bende sorgunluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…