Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

hoşgeldin canım yaş kaç evlimisin çalışıyomusun öğrencimin inmisin perimisin

yaş 22 calışmıyorum henüz ama bakmaya başlayacağım iş yeni evliyim 3 ay oldu eşim çalışmama çok yanaşmıyor kıyamıyor:90:üniversite bitirdim şu an çok ağırıma gitse de ev hanımıyım aslında iyi de oluyor keyif yapıyorum böyle işte

ev hanımlığı güzel bende evlenince çalışmayı düşünmüyorum niye ağrına gidiyor ki

Ayy canım benim
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
benide bidaki ay istemeye geliyorlar

ayy ne kadar güzell çok sevindimm tamamına inşallah canım nereliydin sen samsun mu:82:

iiviit samsunn
teşekkür ederim canım.
miniminnaacık taze gelinim ben
tabi yaş olarak eşşek kadarım ama
hadi o kadarcık olur işte
siz ne kadardır tanışıyorsunuz peki?

samsunlulara karşı bi empatim var sakın kişisel olarak algılama bi kadın yüzünden..biz 3 yıldır tanışıyoruz canım siz kaç yıldır tanışıyosunuz yaş kaçtı bu arada canım

anammm kız kimki kı o kadın
ver adresini saçını başını yolimm
buralılar çok mülayim insanlardır canım.
valla bak kendimim diye söylemiyorum
o öle öegh kaka çıkmış aramızdan.
biz 4,5 yıldır beraberiz.
bende 26,5 yaşındayım kuzum

ben ziraat okudum ama bolumumle ilgılı calısmayı dusunmuyorum bakıcaz artık ben de senı evlı sandım geceyelı bu arada adın neydı

kadın şuanda burda oraya gidiyo ara sıra at onu denize kuşum boğulsun karadenizdeeesevmiyom onu hiçç..oy negüzel canım bayadır birliktesiniz

ismimi söylemesem skopcacım bununla ilgili sorun yaşıyorum yanlış anlama emi beni

hepinize iyi bayramlar kızlarr yarın burda olamıycam şimdiden kutlamak istedim..yok canım 2 yıll bitrdim yüksekokul muhasebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…