Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

İş arıyorum bulamıyorum malesef bu yüzden evdeyim çalışmayı çok istiyorum ama olmuyor kısmetsizim herhalde

canım kısmetsizlikle alakası yok herşey ortada iş bulmak çok zor
hiç çalıştınmı daha önce nasıl bir iş arıyorsun

canım kısmetsizlikle alakası yok herşey ortada iş bulmak çok zor
hiç çalıştınmı daha önce nasıl bir iş arıyorsun

Yok çalışmadım üniversiteden mezun oldum hemen evlendimBir yerden başlayayım diyorum ne olursa artık sen ne iş yapıyorsun

Yok çalışmadım üniversiteden mezun oldum hemen evlendimBir yerden başlayayım diyorum ne olursa artık sen ne iş yapıyorsun

allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda uygun birşey bulursun canım ben yönetici asistanıyım ama hani derler ya ne iş olsa yaparım diye o hesap herşeyi yapıyorum müşteri şikayetlerinden tut nerdeyse muhasebeye kadar ama olsun şikayetim yok

Sağol canım hayırlısı olsun nerelisin

a.s cnm nbrrr

nbr kız özledik seni valla

canınn mı sıkkın:26:[/QUOTE]
yok cnm bıkarmıyız hiç valla sen evlen işten çık bayramilan edicem
Yok mienim canım sıkkın değilde sıkılıyor evde durmaktan artık
alışamadınmı kız hala ama bi uğraşın olsa işin olsa sıkılmazsın tabi çevrende tanıdık felan yokmu iş bulsa sana tanış olmayınca iş bulmak daha zor
anladım canım ev güzelde bazende sıkılıyor insan:97:hulya nere kaçtın kızz bi cee deyip gittin:95:
burdayım annem sen nerdesin eşim hadi yatalım yatalımdiye tutturunca kapattım pc yi bende
hoşgeldin canım gelirsen keyif alırsın gelmezsen çok şey kaçırırsın herzaman bekleriz)
çıkıp çıkıp gelin kuzularımm
Selam fıstıklarrrrrrrrrrr
oyyy asıl fıstık sensin şekerim yaa
evde oturmak çalışmaktan daha zordur herhalde
çok yeni sayılmamda çok sohbet etme imkanım olmuyor
aynen evde oturmak demiyelimde evde durmak diyelim ben valla evdeyim ama kızım uyuyunca oturuyorum valla
İş arıyorum bulamıyorum malesef bu yüzden evdeyim çalışmayı çok istiyorum ama olmuyor kısmetsizim herhalde
çok istersin olmaz cnm çok isteme hiçbişeyi açılır cnm kısmetin geç olsun güç olmasın iyi bi iş olsun cnm sabır

canınn mı sıkkın:26:
yok cnm bıkarmıyız hiç valla sen evlen işten çık bayramilan edicem

alışamadınmı kız hala ama bi uğraşın olsa işin olsa sıkılmazsın tabi çevrende tanıdık felan yokmu iş bulsa sana tanış olmayınca iş bulmak daha zor

burdayım annem sen nerdesin eşim hadi yatalım yatalımdiye tutturunca kapattım pc yi bende

çıkıp çıkıp gelin kuzularımm

oyyy asıl fıstık sensin şekerim yaa

aynen evde oturmak demiyelimde evde durmak diyelim ben valla evdeyim ama kızım uyuyunca oturuyorum valla

çok istersin olmaz cnm çok isteme hiçbişeyi açılır cnm kısmetin geç olsun güç olmasın iyi bi iş olsun cnm sabır[/QUOTE]

Kısmet tatlım çevrem yok canım arkadaşlarım ya işte ya okulda ondanBizi ihmal etme hülyam ya

iyiyim canım diyet yöntemlerini araştırıyorum nerden evlimisin çocuğun varmı yaş kaçnisanurum balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…