sürekli evde oturanlardanmısın yoksa işsiz bir evde oturanmısın
bu aralar iş bulmak oldukça zor çünkü
İş arıyorum bulamıyorum malesef bu yüzden evdeyim çalışmayı çok istiyorum ama olmuyor kısmetsizim herhalde
canım kısmetsizlikle alakası yok herşey ortada iş bulmak çok zor
hiç çalıştınmı daha önce nasıl bir iş arıyorsun
Yok çalışmadım üniversiteden mezun oldum hemen evlendimBir yerden başlayayım diyorum ne olursa artık sen ne iş yapıyorsun
allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda uygun birşey bulursun canım ben yönetici asistanıyım ama hani derler ya ne iş olsa yaparım diye o hesap herşeyi yapıyorum müşteri şikayetlerinden tut nerdeyse muhasebeye kadar ama olsun şikayetim yok
Sağol canım hayırlısı olsun nerelisin
a.s cnm nbrrr
nbr kız özledik seni valla
alışamadınmı kız hala ama bi uğraşın olsa işin olsa sıkılmazsın tabi çevrende tanıdık felan yokmu iş bulsa sana tanış olmayınca iş bulmak daha zorYok mienim canım sıkkın değilde sıkılıyor evde durmaktan artık
burdayım annem sen nerdesin eşim hadi yatalım yatalımdiye tutturunca kapattım pc yi bendeanladım canım ev güzelde bazende sıkılıyor insan:97:hulya nere kaçtın kızz bi cee deyip gittin:95:
çıkıp çıkıp gelin kuzularımmhoşgeldin canım gelirsen keyif alırsın gelmezsen çok şey kaçırırsın herzaman bekleriz)
oyyy asıl fıstık sensin şekerim yaaSelam fıstıklarrrrrrrrrrr
aynen evde oturmak demiyelimde evde durmak diyelim ben valla evdeyim ama kızım uyuyunca oturuyorum vallaevde oturmak çalışmaktan daha zordur herhalde
çok yeni sayılmamda çok sohbet etme imkanım olmuyor
çok istersin olmaz cnm çok isteme hiçbişeyi açılır cnm kısmetin geç olsun güç olmasın iyi bi iş olsun cnm sabırİş arıyorum bulamıyorum malesef bu yüzden evdeyim çalışmayı çok istiyorum ama olmuyor kısmetsizim herhalde
yok cnm bıkarmıyız hiç valla sen evlen işten çık bayramilan edicemcanınn mı sıkkın:26:
Bende Bursalıyım