- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
bende netten sevgililer günü araştırıyorum ay araştıra araştıra da sıkıldım hevesim kaçtı iiice
hediyemi :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende netten sevgililer günü araştırıyorum ay araştıra araştıra da sıkıldım hevesim kaçtı iiice
hediyemi :97:
oyyy kurban olurumm sana bende seni görünce içim ısınıyo mutlu oluyorum kuzum iyiki tanışım nan sizioy oy bidenelerin bidenesi gelmişşşşkız seni görünce içim ısınıyo vallah billah çok nasılsın kuzumm
ayy ben o zamanları çoktan geçtim valla öle bi derdim yok Allahıma şükürr ama saatte alabilirsin kol düğmeleri alabilirsin onlarda çok hoş formada güzel benim ablam sevgilisine atkı örmüştü kendi ellerinle oda ts liydi bordo mavi örüp hediye etmiştieet cnm sevgililer günü için hediye araştryorum şöle romantik hoş bişiler olsn istedim en azından üzerinde biraz düşündüğüm uğraştğm bişi olsn istedim ama bulamadım. sanırım forma alıcam :26:
ben geldim kızlaaar
kociki bebişi uyuttum bi bakim dediydim size kimse yok
napıyon hemşo görüşemiyoz bayadırKimse yok mu
napıyon hemşo görüşemiyoz bayadır
bende işteyim çalışıyorum her zamanki gibi işte:97:Evet canım napayım aynı ya sen napıyorsun
slm canlarııımm nbrrr ben geldim ayooolll
nihanım nasılsınbende işteyim çalışıyorum her zamanki gibi işte:97:
hoşgeldin kankitomslm canlarııımm nbrrr ben geldim ayooolll
Sen geldinde kimseler yok ayol
nihanım nasılsın
hoşgeldin kankitom
naber skopcacım:81:
beni soracak olursanız işten geldim yemeğimi yedim odama geldim çayımı yudumluyorum
Ne güzel canım bir iş günü daha bitti
evet canım bitti çok çabuk geçiyor günler bilseydim düğüne kadar daha önce başlardım sen gittin mi iş görüşmesine:82:
Gittim form doldurdum bir hafta sonra belli olur dedi ama tecrübeli arıyorlarmış bakalım kısmet