Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

kızlaar bende geldım muhabbete benıde alın aranıza bende yenı dostluklar edınmek ıstıyorum bu arada bende sakaryalıyım:KK71::KK71::KK71:

Kızlar ben aslen Gaziantep'liyim İstanbul'a gelin gittim :) 1 yıl sonra Yurtdışına Türkmenistana taşındım.......Şuan Gaziantep'deyim ama doğu nedeni ile geldim ve paşamın aşılarının bitmesini bekliyoruz...

benim bi arkadaşımda Dursunbey'de oturmuşdu bi süre yanlış hatırlamıyorum inş :) hala da netten tanıştığım ve görüştüğüm bursalı arkadaşlarım var...

Kızlar ben aslen Gaziantep'liyim İstanbul'a gelin gittim :) 1 yıl sonra Yurtdışına Türkmenistana taşındım.......Şuan Gaziantep'deyim ama doğu nedeni ile geldim ve paşamın aşılarının bitmesini bekliyoruz...

Tekrar ne zaman döneceksin Türkmenistana peki? Birde neden Türkmenistan merak ettim :KK61:

Sirine hosgeldin nasilsin :KK61:

Aynen benimde yengem karadenizli bayılıyorum geçen mesaj atmış nasıl konuşuyorsa aynen o şekilde yazmış mesajı gülmekten öldüm ya:KK1:

Bende karadeniz sivesiyle konusabilmeyi istiyorum ama yapamiyorum evlenince insaAllah esim ögretir banada :KK31: Ben dogma büyüme avusturyada yasiyorum skopca :KK59: Ama bir bucuk iki sene sonra insaAllah türkiyeme dönücem. Evlenince yani :KK61:

Hanimlar yaslarinizi sormamda müsade varmi :78:

:KK9: Enisteyle hemseri oluyorum demek ki. Sen nerelisin peki? Allah bebegini anali babali büyütsün insaAllah :KK61:

Nihan sende hosgeldin :KK61:

skopca karadeniz sivesiyle konusanlara bayiliyorum ben :KK61:
sende hoşgeldin nayino
Otobüsle geçtim sadece gelmedim yani hiç gezmeye falan
anladım ben herzaman bursadayım nerdeyse çok seviyorum memleketimi bursada gezmeyi:KK69:

Tekrar ne zaman döneceksin Türkmenistana peki? Birde neden Türkmenistan merak ettim :KK61:

Sirine hosgeldin nasilsin :KK61:
Yılbaşından sonra inşallah canım...Neden Türkmenistan özel bi nedeni yok aslında :KK60: Eşim İnşaat Mühendisi orda inşaat işi çok önemli daha önce yaşamış oldukları bi depremden dolayı ülkenin yarısı tarumar olmuş nerdeyse evler falan evler yapılmakta iş merkezleri tekrar kurulan bi düzen yani...İş olunca malum gidelim dedik henüz bebeğimiz yoktu o zamanlar ....

Kizlaaar a$kim geldi msnden konusacagiz. Tekrar dönecegim size simdilik hayirli geceler cümleten. Tanistigimiza memnun oldum. :KK61:

X