olurmu cnm çalışıyosun yani yorgun argın geliyosun erken kalkıyosun işin gücün oluyo kızmıyoruz tabiki
anladım zaten knt olmadığını cnm sorun yok merak ettiğim için attım helebi evlende bol bol konuşuruz
aynen bebeim bende o günleri bekliyorum hele bi olsun da sabah akşam kkdayım
selam kızlar:80::80:
hülya skopca miensera özledim kızlar sizi ya
kopçayla görüşüyoruz arada ama sizle uzun zaman oldu
Olsun canım çalış sen evlenince zaten burdan çıkmazsın
selam kızlar:80::80:
nerdesin sen bakim hıı:26::26:valla özlettin kendini yavrumselam kızlar:80::80:
he valla yaa bi dağıldık tam dağıldık yavru kuşlarBende özledim valla ya ne güzel hoş muhabbetimiz vardı
evet nihancımm çokk uzun oldu ama ben çalışıyorum az sonrada yatarım zatitavuklarla yatıyorum artık bende snei çokk özledim kıs
ne hava ne hava ama dimiHava atma kız çalışıyorum diye
bende yeni geldim eve sinemaya gittik eltimle eyvah eyvah 2 ye gittik çok güzeldi bi sinema iyi geldi bana evde bunalmıştım valla
Şaka diyorum canım ben işe bir başlayayım en büyük havayı ben atıcam inşallah
Eyvah eyvah a bende gitmek istiyorum birincisi çok güzeldi
hem iş hem ev zor olsa gerek biraz ama çalışmak da güzel bidenem gönlünce olsun herşey inşallahh:97:
Iyıym cnm saol hafta sonundamı yok cnm fırsat yarat gıt nısanlınla vallane hava ne hava ama dimibütün düzenim altüst oldu çalışırken kız ne havası
oh ohh bende istiyorum ona ya tabi artık fırsat bulabirsem nasılsınız kuzularım
evet ya gelin arada buraya siz gelinde bende damlarım hemenBende özledim valla ya ne güzel hoş muhabbetimiz vardı
bende özledim kızevet nihancımm çokk uzun oldu ama ben çalışıyorum az sonrada yatarım zatitavuklarla yatıyorum artık bende snei çokk özledim kıs
ben buralardayım hep aslında hülyacım siz buraya uğrayın bende gelirim hemen:97:nerdesin sen bakim hıı:26::26:valla özlettin kendini yavrum
he valla yaa bi dağıldık tam dağıldık yavru kuşlar
günaydın naber:80:Günaydın hatunlar
günaydın naber:80: