Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

olurmu cnm çalışıyosun yani yorgun argın geliyosun erken kalkıyosun işin gücün oluyo kızmıyoruz tabiki
anladım zaten knt olmadığını cnm sorun yok merak ettiğim için attım helebi evlende bol bol konuşuruz:KK16::KK16:

aynen bebeim bende o günleri bekliyorum hele bi olsun da sabah akşam kkdayım:KK64:

selam kızlar:80::80:
hülya skopca miensera özledim kızlar sizi ya
kopçayla görüşüyoruz arada ama sizle uzun zaman oldu:KK1:

evet nihancımm çokk uzun oldu ama ben çalışıyorum az sonrada yatarım zati:KK60:tavuklarla yatıyorum artık:63:bende snei çokk özledim kıs:KK19:

nerdesin sen bakim hıı:26::26:valla özlettin kendini yavrum :KK70::KK70:
Bende özledim valla ya ne güzel hoş muhabbetimiz vardı:KK14:
he valla yaa bi dağıldık tam dağıldık yavru kuşlar

bende yeni geldim eve sinemaya gittik eltimle eyvah eyvah 2 ye gittik çok güzeldi bi sinema iyi geldi bana evde bunalmıştım valla:KK1:

Hava atma kız çalışıyorum diye:KK60:
ne hava ne hava ama dimi :KK60:bütün düzenim altüst oldu çalışırken kız ne havası :KK9:
bende yeni geldim eve sinemaya gittik eltimle eyvah eyvah 2 ye gittik çok güzeldi bi sinema iyi geldi bana evde bunalmıştım valla:KK1:

oh ohh bende istiyorum ona ya tabi artık fırsat bulabirsem nasılsınız kuzularım:KK69:

Şaka diyorum canım ben işe bir başlayayım en büyük havayı ben atıcam inşallah:KK60:
Eyvah eyvah a bende gitmek istiyorum birincisi çok güzeldi

Şaka diyorum canım ben işe bir başlayayım en büyük havayı ben atıcam inşallah:KK60:
Eyvah eyvah a bende gitmek istiyorum birincisi çok güzeldi

hem iş hem ev zor olsa gerek biraz ama çalışmak da güzel bidenem gönlünce olsun herşey inşallahh:97:

ne hava ne hava ama dimi :KK60:bütün düzenim altüst oldu çalışırken kız ne havası :KK9:

oh ohh bende istiyorum ona ya tabi artık fırsat bulabirsem nasılsınız kuzularım:KK69:
Iyıym cnm saol hafta sonundamı yok cnm fırsat yarat gıt nısanlınla valla

Bende özledim valla ya ne güzel hoş muhabbetimiz vardı:KK14:
evet ya gelin arada buraya siz gelinde bende damlarım hemen:KK1:
evet nihancımm çokk uzun oldu ama ben çalışıyorum az sonrada yatarım zati:KK60:tavuklarla yatıyorum artık:63:bende snei çokk özledim kıs:KK19:
bende özledim kız:KK19:
nerdesin sen bakim hıı:26::26:valla özlettin kendini yavrum :KK70::KK70:

he valla yaa bi dağıldık tam dağıldık yavru kuşlar
ben buralardayım hep aslında hülyacım siz buraya uğrayın bende gelirim hemen:97:

X