burası da bizim 11 aylık evimiz.... (fikirlerinize açığım)

bence herşeyin çok güzel güle güle otur özelliklede mutfağın ....sadece günlük için daha renkli bişiler alabilirdin .....mutluluklar....

canım evinde huzurlu ol inş belli bir zaman sonra insanın gözü alışıyor eşyalar kötü gelebiliyor. ya da başka evler görğnce fikir değişebiliyor bunu kafana takma bence evde eşyaların yerini değiştirebilirsin bu da sanki evin yenilenmiş gibi hissettirebilir. artık moda o kadar değiştiki bir eşya alıyorsun haftasına daha farklısı çıkabiliyor.

nice evler gördüm mobilyası güzel huzuru yok.nice evler gördüm mobilyası yok hzuyru çok :) hepsi fasa fiso.Rabbim ağız tadı versin inş.ayrıca bence çok kötü deüil evin.sıcak hoş bi ortamı var :) sıkma canını

mutfak perdenizi çok beğendim bu yıl hep gözümün kaldığı perdelerden biri :))
güle güle oturun evinizde

niye bu kadar eleştirilmiş anlamadım, belkide fikirlerinize açığım dediğin için ama ben çok beğendim evini. kendi tarzını yaratmışsın. kiracı olmana rağmen. güle güle otur canım. umarım ordan en kısa zamnada kendi evine geçersin. yorumuma son vermeden önce tek bir konuda fikir verebilirm. ben şahsen dğün fotolarını evin yatak odası harici kısımlarında pek sevmiyom. yatak odasına daha çok yakışıyo bence o tarz fotolar. çokda güzel çıkmışsızın tablo gibi. allah mutluluğunu bozmasın:nazar:

( ufak bir düzeltme salon koltuklarım kahve yastıklarım siyah beyaz gibi algılanmış herkesce yastıklarımda kahve ve beyaz sanırım koyu çıkmışlar. salonda siyah hiçbirşey yok) arkadaşlar resimleri cep telefonundan yüklediğim için çok geniş açıdan çekemedim o yüzden biraz fazla oldular. Evim gözüme alıştığımdan mıdır bilmem bana fazla klasik gelmeye başladı şimdi evlensem daha farklı bir ev döşerdim bu gerçek yine de yorumlarınızı merak ediyorum siz nasıl buldunuz?
Eki Görüntüle 210715 Eki Görüntüle 210717 Eki Görüntüle 210718 Eki Görüntüle 210719 Eki Görüntüle 210720 Eki Görüntüle 210721 Eki Görüntüle 210722 Eki Görüntüle 210723 Eki Görüntüle 210724 Eki Görüntüle 210725 Eki Görüntüle 210726 Eki Görüntüle 210727 Eki Görüntüle 210728 Eki Görüntüle 210729 Eki Görüntüle 210730 Eki Görüntüle 210731 Eki Görüntüle 210715 Eki Görüntüle 210730

ben çoook beğendim cnm. Allah hayırlısıyla çocuklarınla oturmayı nasip etsin inş :16:

canım benim evinde huzur içinde yaşamanı dilerim. kocaman güzelim salonunda yaşa bitanem oturma odasıda neymiş eskide kaldı artık kendini küçücük mekanlara hapsetme derim bu dünyada biz misafiriz bizden kıymetlisi var mı :34: bir mimar olarak evinde bir tarz uygulamadığını gördüm yani çok yönlü dışa dönük yaşadığını anlıyorum burdan halılarını geometrik desenlerden ziyade daha soft ve düz seçseydin evine daha uygun olurdu. salon perdelerin ve halının birlikte hareketli olması zamanla gözleri yorabilir düz bir halı evi daha sakin bir hale getirir ve perdelerinde amacından uzaklaşmaz. aynı durum giriş holündeki aynada da var klasik bir ayna postmodern bir halı ve duvarın rengi ayna ve duvar birbirni tamamlamış fakat zemin kopmuş bütünlükten.( içinde sen gezdiğin sürece o ev harika görünür herkese)genel olarak sevdim evini huzurlu ve sıcak. güle güle ağzınızın tadıyla oturun inşallah öpüyorum seni :)))

Son düzenleme:
Canım bir kere baştan sen olumsuz şeyler yazmışsın ve herkesi de öyle şartlamışsın bana kalırsa.Gayet güzel evin ne bu karamsarlık.Bir iki aksesuar vs.gibi eklemeler yapabilirsin.Lütfen sahip olduklarımıza şükredelim.Güle güle otur evinde.Senin evin gibi eve sahip olmak isteyen çok kişi vardır eminim.

allah sağlıklı sıhatli boool bebişli oturmanızı nasip etsin inş..
bende çok beğendim..
çok güzel hepsi..
içinde sen mutlu ol yeter.
:119::119::119::119:

yanlış görmediysem klozetın üstüne havlu koymussun bunun sebebını anlamadım sonuçta tuvalet orası bunun dısında allah mutlu mesut oturmayı nasip etsın

güle güle otur mutfak fayansları nıye o renk sectınız..çok koyu ..iştah açısı bırseyler olmalıydı..bır de beyaz esyalarının bır kısmı beyaz bır kısmı grı bence ya hepsı beyaz ya hepsı grı olmalı...biraz göz yoruyor evin..ben sadelıkten ve spor modellerden hoşlanyorum belkıde ondandır...

Yani ben anlamadım ne kadar güzel bir ev nesi kötü bu evin sadece evin kendinde genel anlamda şekilsizlik var sanırım duvarlar simetrik değil buda arsanın şekilsizliği galiba bu eşyaları şöle düzgün bir eve yerleştir fıstık gibi olur daha ne olsun yani anlamadım ki benim bütün evim beyaz nerdeyse ama gel bide bana sor temizlemesi ne kadar zor bence sen yorumlara bakıp evinden soğuma ben çok beğendim açıkçası gayet modern ve şık bi evin var sadece dediğim gibi ev orantısız duvarlar asimetrik öle yani tatlım:)

Back
X