burası da bizim 11 aylık evimiz.... (fikirlerinize açığım)

Mutfaktaki halin haric ( yanlis anlama, hali cok güzel hatta tam benim tarzim:34: ama genel olarak mutfakta hali sevmedigim icin) herseye ba-yil-dim! Ilerde Allah nasip eder benimde bir evim olursa, böyle kahverengi tonlari kullanmak istiyorum. Özellikle oturma odasinda, böyle turkuaz aksesuarlarla güzel olur diye düsünüyorum.

ah be ğülüm ne güzel evin var işte her şeyinde cok güzel niye begenmiyosun biliyomusun bırak böle güzel evi insanları başını sokucak bi odaları bile yok bence her şeyin mükemmel güzel düşün güzel olsun

yatak odan bellona suena çok ağır bir mobilyadır.. Showromda görmüştük ama güzel ... Bence fazla klasik değil ..genelde koyu-açık renklerle döşenen evler özellikle koyu yemek odaları evi acayip klasik gösterıyor ama ben beğendim güzel evin mutfağın ck ferah da fayansların çok koyu . Bir de bütün ev nerdeyse aynı renk tonlarında...
Eğer ev hanımıysan sürekli evdeysen senin gözüne sürekli birşeyler eksik gelir klasik gelır sıkıcı gelir :) :) ama bence güzel bir evin var allah olmayanlara da versin inşallah güle güle otur :)

yatak odan ikizimin yatak odasının aynısı:) konsolun masan vitrinin yani o takım annemin takımın aynısı:)
çok tanıdık geldi canım evin :) güle güle otur..mutfağını çok beğendim..:10:

maşallahhhhhhhhhhh bayıldım evine canım.. allah güle güle oturtsıun banada bir ev nasıp etsin :)

Canım kesinlikle gözün alsıtıgındandır.Ben daha evlenmedim bile simdiden evi begenmemeye basladım.Gerci ben lojmanda oturmak zorunda oldugum için bir çok şeyim istedigim gibi olmadı, olamadı.Senin evini cok begendim ben.Sadece salon perdelerine biraz renk katabilirsin,acı kahve fon gibi mesela..Allah huzurla oturmak nasip etsin..Önemli olan tek sey içinde mutlu olabilmek..

teşekkürler arkadaşlar artık evimi de sorun yapmıyorum çünkü daha önemli şeyler varmış hayatta mesela sağlık... hep sağlık olsun deriz ya... bu evde neşem olmayınca çocuk sesi olmayınca güzel ya da çirkin olmasının da bir önemi yok nasılsa... yine de saolun:43:

ben bayildim evine, tullerin harika keske diyorum bende bunlardan alsaydim ama yoktu sonradan cikti galiba bunlar
ayrica koltuk takimin sahane ben evinin heryerine bayildim uyumsuz hic birsey goremedim.
cok zevklisin canim, mutfaginin yerinin duvarla ayni olmasida cok harika olmus
Allah agiz tadiyla , mutlu gunlere oturmayi nasp etsin :nazar: :nazar: :nazar:

mutfağını bende beğendim cnım uyumlu bana evin brz kalabalık döşenmiş geldi ama onun dışında güzel :34:

İşin açıkcası ben evinde ve eşyalarında bir anormallşk göremedim. Öncelikle yorum yapan arkadaşları anlayamadığımı söylemek isterim. Halı ve perde gibi detaylar önemli görünsede zamanla modası çabuk geçen şeyler. Mutfak yer karosu koyu evet birşey yapamazsın ha ne olabilir. Arada değişik sermek için ucuz halılar var ince açık renk atarsın yere mutfagın havası değişir. Dediğim gibi koridorda aynı şekilde 100-200 tl ucuz yollu açık renk halı ve yolluk sade olacak ama şık durur. Bence gayet güzel salonunda. Aksesuar ve buna benzer şeylerle renk farklılık yaratabilirsin istediğin zaman. Yorumlara takılma sanki biraz kıskançlık kokusu sezdim ben.Herkesin evi kendine güzel. Yorum yaparken biraz daha düşünceli davranalım.

canım ben evini beğendim.özellikle salonun çok hoş olmuş.belki oturma odasını daha modern tarzda seçebilirdin.ama bu hali de çok hoş.Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin inşallah.

ben evini çok beğendim, mutfağın, salonun, yatak odan hepsi çok güzel, yatak örtünü ve salon tüllerini de ayrıca çok beğendim. tertemiz, düzenli. hiç de karışık falan değil. evin çok küçük değil bence, benim evim bundan da küçük, önemli olan evine göre eşya alabilmek bence. zaten sende gayet sade ve kibar mobilyalar seçmişsin. Ağız tadıyla otur inşallah.

canım evin sade ve abartısız bence...gayet düzenli ve temiz..güzel günlerde oturun insaallah...

Son düzenleme:
ben de akisne ilk baktığımda en çok mutfak fayanslarını beğendim.evin dört dörtlük canım daha ne istiyorsun.eşyaların çok güzel,ben beyaz mobilya severim ama seninkiler de çok şık.yorumları garipsedim.daha ne olacaktı Allah aşkına...

Back
X